Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 12 Μαρτίου

Θα συμφωνήσουμε όλες μας πως οι προηγούμενες συνθήκες… μας μούχλιασαν κάπως! Ευτυχώς, όμως, η άνοιξη πλησιάζει και αύριο θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της! Γιατί, λοιπόν, να μην αφοιμοιώσουμε αυτήν την ανοιξιάτικη διάθεση και στο αυριανό look μας; Άλλωστε, με μία τέτοια διάθεση, η μέρα θα κυλήσει αακόμη πιο ευχάριστα! Ας τα πάρουμε από την αρχή…

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Ηλιόλουστη αναμένεται η αυριανή μέρα στη χώρα, με μόνες “παραφωνίες” τις νεφώσεις που θα σημειωθούν στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου και που ίσως στραφούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12°C και 18°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Mία mini φούστα με βολάν και μ’ ένα ζωηρό pattern από τη νέα συλλογή των Marks&Spencer είναι η ιδανική βάση για ένα look που παραπέμπει στη μεταβατική προς την άνοιξη περίοδο. Ειδικά αν συνδυαστεί και με ένα camisole top σε έντονο χρώμα από τη νέα συλλογή των Intimissimi! Και φυσικά, για να προστατευτούμε λίγο παραπάνω από τις τυχόν απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας, εξοπλιζόμαστε και με μία cozy crop ζακετούλα από τα Marks&Spencer!

               Και γιατί να μην εντείνουμε αυτήν την παιχνιδιάρική νότα του outfit μας με ένα από τα μοναδικά καλσόν με εφέ κάλτσας των Calzedonia; Μία girlie yet sexy επιλογή – ό,τι πρέπει για το συγκεκριμένο look!

               Η Act&React μας φέρνει στην Ελλάδα την 1ere Classe Alviero Martini και ξεχωρίζουμε τα μποτίνια από τη Geo Collection αλλά και την τσάντα ώμου Praline την οποία θα εφοδιάσουμε με τα απολύτως απαραίτητα – ΟΚ, κορίτσια είμαστε, ίσως και με κάτι παραπάνω από αυτά!

               Όπως τα cat-eyeγυαλιά ηλίου από τη νέα συλλογή Marc Jacobs που μας φέρνει η Safilo Group! Αν και δεν έχουν επιβλητικό κοκάλινο σκελετό όπως έχουμε συνηθίσει στα γυαλιά ηλίου έως τώρα, η γεωμετρική δομή των φακών κι ηfunkyαποχρώσεις τους θα κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή μας!

               Και βέβαια, δεν αφήνουμε ποτέ πίσω το αγαπημένο μας Pop Lip Colour της Clinique. Με την ανάλαφρη σύνθεση και την ημι matte υφή που κάνει το χρώμα να διαρκεί έως και 8 ώρες! Κι αν ακόμη δεν το έχετε ανακαλύψει, τότε γρήγορα σε ένα κοντινό σας κατάστημα Sephora!

               Η Πριγκιπώ είναι και πάλι μαζί μας, αυτή τη φορά με νέες δημιουργίες και λατρέψαμε τη νέα συλλογή Heartlette χάρη στην οποία μπορεί κανείς να παίξει με τους συνδυασμούς χρωμάτων! Και φυσικά το βραχιόλι και το δαχτυλίδι από τη VCollection έχουν πάντα μία θέση στην καρδιά μας!

               Αν το μήκος των μαλλιών σας το επιτρέπει, πιάστε τα σε μία αλογοουρά στο κέντρο του κεφαλιού και με ένα λεπτό σίδερο ισιώματος δημιουργήστε απαλούς κυματισμούς προς το τέλος κάθε τούφας που δουλεύετε. Στη συνέχεια βουρτσίστε την αλοογουρά ώστε αυτοί να μετετραπούν σε ένα ελαφρύ “σπάσιμο”.

               Και βέβαια, εφοδιαζόμαστε με ένα κομψό παλτό από την early spring συλλογή των Marks&Spencer για έξτρα ζεστασιά και φυσικά στυλ!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Cosmopolitan

You may also like