Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

“Φάγαμε” και το μισό Αύγουστο… Πω, πω, και τι καλοκαίρι είναι αυτό φέτος, αν μη τι άλλο περιπετειώδες! Όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θα το ευχαριστηθούμε, έστω και με πολλή προσοχή. Οι σημερινές μας προτάσεις είναι ιδανικές για τις φίλες που θέλουν ένα look που θα τις καλύψει κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ στην πόλη, για εκείνες που ετοιμάζουν τη βαλίτσα των διακοπών αλλά και για τα κορίτσια που απλά αναρωτιούνται… “τι φοράω στη σημερινή βόλτα των διακοπών μου;”! Αλλά πρώτα, ας δούμε τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για αύριο….

            Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

            Ως επί το πλείστον ηλιόλουστη αναμένεται η αυριανή μέρα στην επικράτεια, με μοναδικές εξαιρέσεις τις νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα βόρεια ηπειρωτικά και που πιθανώς να εξελιχθούν σε σποραδικές βροχές. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 22°C και 33°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση μεταξύ 3 και 5 μποφόρ.

            Τι προτείνουμε;

            Ο αυγουστιάτικος καιρός μπορεί φαίνεται να μοιάζει άστατο, όμως η καλοκαιρινή μας διάθεση επιμένει. Ας τη διατηρήσουμε με αυτό το υπέροχο floral φόρεμα από την καλοκαιρινή συλλογή του Tommy Hilfiger

           

            … σε συνδυασμό με αυτά τα μοντέρνα EXE block heels πέδιλα με καστόρ από την πλούσια γκάμα που μας έφερε κι αυτό το καλοκαίρι ο Tsakiris Mallas! Οι τσάντες χειρός είναι ιδανικές για τις φίλες που θέλουν πρακτικότητα και κομψότητα μαζί. Από το ίδιο brand μας προσφέρεται απλόχερα αυτός ο συνδυασμός με αυτήν την replay τσάντα σε απαλό χρυσαφί χρώμα. Άλλωστε το φόρεμα είναι εξαιρετικός καμβάς για παιχνίδια με τα χρώματα!

           

            Η TOUS μας παρουσιάζει τη συλλογή Good Vibes, η οποία είναι… όνομα και πράγμα! Το παιχνιδιάρικο choker, τα λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια αλλά και τα βραχιόλια δίνουν μία κοριτσίστικη αύρα σε όλο το look!

           

            Κι αν ζεσταθούμε…; No problem! Μπορούμε απλά να έχουμε ετοιμοπόλεμο στην τσάντα μας το ενυδατικό mist Crème Fraîche de Beauté από τη Nuxe. Το γάλα αμυγδάλου κι η πλούσια περιεκτικότητα βιταμίνης Eπροσφέρει άμεση ενυδάτωση και λάμψη με αποτελέσματα που διαρκούν έως κι 24 ώρες! Βέβαια εγώ δε χάνω ποτέ την ευκαιρία να κάνω ένα σύντομο refreshing κατά διαστήματα!

           

            Τέλος, αν το μήκος των μαλλιών μας το επιτρέπει, φτιάχνουμε δύο πλεξούδες στην κορυφή του κεφαλιού ώστε αυτές μετά να καταλήξουν σε μία κομψή αλογουρά! Αν πιάνουν και τα χεράκια σας με τις πλεξούδες, θα το λατρέψετε!

           

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.             Hairstyle photo credits: Pinterest

Photo credits: @chrislawton (unsplash)

You may also like