Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 14 Μαΐου

               Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα από την άρση των περιοριστικών μέτρω και σιγά σιγά η ζωή μας επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα. Αντιλαμβανόμαστε, βεβαίως, πως ακόμη έχουμε δρόμο να διανύσουμε, όμως και μόνο ότι μπορούμε να βγούμε με λιγότερο φόβο από το σπίτι και να συναντήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, έστω και στην παραλία με take away καφέ στο χέρι, για την ώρα αρκεί! Αυτό σημαίνει πως τώρα πια δίνουμε και πάλι τη δέουσα προσοχή και στις εμφανίσεις μας! Οπότε… τι φοράμε αύριο, φίλες μου;

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Αίθριος και με αισθητά ανεβασμένες θερμοκρασίες (μεταξύ 19°C και 29°C) θα μας υποδεχθεί αύριο ο καιρός, με μόνες ίσως “παραφωνίες” τις πρόσκαιρες νεφώσεις που αναμένονται να παρατηρηθούν στα κεντρικά, βόρεια και δυτικά της ηπειρωτικής χώρας. Οι δε άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση μεταξύ 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Ήρθε η ώρα να βάλουμε χρώμα στις εμφανίσεις μας και τι καλύτερο από μία ανοιξιάτικη παντελόνα culotte σε έντονο πράσινο χρώμα από τη νέα συλλογή της Stradivarius, σε συνδυασμό με ένα ριγέ loose πουκάμισο για ισορροπία;

        

               Η νέα συλλογή της Envie Shoes θα μας κάνει να μην ξέρουμε… τι να πρωτοδιαλέξουμε! Βεβαίως για διακριτική κομψότητα στην πολυάσχολη μέρα μας, τα μεσαίου ύψους γοβάκια είναι η ιδανική επιλογή, ενώ τα κορδόνια που δένουν στον αστράγαλο θα δώσουν μία έξτρα παιχνιδιάρικη νότα!

              

               Βγαίνοντας πλέον σταδιακά από τα μέτρα χαλάρωσης θα μπορούμε να φοράμε επιτέλους τα αγπημένα μας κοσμήματα! Φυσικά η Κατερίνα Καμίση δεν μας αφήνει έτσι κι οι νέες της δημιουργίες είναι ήδη χάρμα οφθαλμών! Τα μακριά κολιέ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι των ανοιξιατικών και λίγο αργότερα των θερινών εμφανίσεών μας και μπορούν να γίνουν η βάση για μοναδικούς συνδυασμούς! Εμείς σας δίνουμε μία γεύση και θα τα “παντρεύαμε” με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια καρφάκια κι ένα φαρδύ βραχιόλι!

              

@katerina_kamisi/Instagram

               Ο ήλιος θα μας συντριφεύει συχνά από εδώ και πέρα οπότε, εκτός από τα ενδεδειγμένα από τους ειδικούς μέτρα προστασίας, δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου μας! Η Luxottica φέρνει τη Vogue στην Ελλάδα και η νέα συλλογή Love με ambassador τη Millie Bobbie Brown μας “ψήνει” για μία ανανέωση!

              

               Η άνοιξη είναι η περίοδος που το effortless hairstyle αποθεώνεται! Και τα beach waves με μία δόση όγκου είναι η επιτομή του effortless! Ακόμη κι αν τα μαλλιά δεν παίρνουν τη φόρμα αυτή με φυσικό στέγνωμα, ένα πέρασμα με ένα λεπτό σίδερο ισιώματος μόνο κόπος δεν είναι! Κι αν πήρατε και την απόφαση να πειραματιστείτε με ένα bob κούρεμα, ακόμη καλύτερα –σημ.: έχω λατρέψει το δικό μου bob!

             

               Όπως κάναμε στο σχολείο ετοιμάζουμε την τσάντα μας με τα απολύτως απαραίτητα (ΟΚ, και κάτι παραπάνω ίσως!) αποβραδίς! Κι όταν αυτή είναι το backpack Michael Michael Kors που βρίσκουμε στα καταστήματα Καλογήρου, , την ετοιμάζουμε ακόμη πιο ευχάριστα!

              

               Επειδή, όμως, ο καιρός ακόμη και τώρα μπορεί να μας τα γυρίσει ανά πάσα στιγμή, καλό είναι να έχουμε μαζί μας ένα blazer. Άσε που αυτό το loose blazer της Stradivarius προσθέτει άνετα added bonus points σε ένα επαγγελματικό look!

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Society 19

               Necklace photo credits: @katerina_kamisi/Instagram

Photo credits: @benwhitephotography (unsplash)

You may also like