Τι φοράμε αύριο Πέμπτη 14 Μαΐου;

Τι φοράμε σήμερα - bannerΚαλημέρα σε όλα τα κορίτσια του The K-Magazine! Είμαστε ακριβώς δύο βδομάδες πριν υποδεχθούμε επίσημα το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει πως σιγά σιγά και το look μας πρέπει να μπαίνει σε αντίστοιχο «mood»! Ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να αποφασίσουμε και τι θα φορέσουμε αύριο.

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με μία μικρή πιθανότητα να εμφανιστούν και μερικά συννεφάκια το

μεσημέρι, χωρίς αυτά να είναι απειλητικά. Το ανώτατο της θερμοκρασίας αναμένεται να φτάσει περίπου στους 28 βαθμούς Κελσίου με νοτιοδυτικούς ανέμους εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Θα μου άρεσε πάρα πολύ, εν Αθήναις φίλες, να παίξετε με το μπλε. Φορέστε ένα κολάν ή παντελόνι ουδέτερου χρώματος με ένα εντυπωσιακό μπλε τοπ και μπαλαρίνες «φίδι» – φέτος το «ερπετό» θεωρείται must. Επιλέξτε μία τσάντα με τύπωμα και κοσμήματα σε αποχρώσεις του μπλε. Ολοκληρώστε με έναν χαλαρό κότσο κι αν τυχόν σκοπεύετε να κάνετε μανικιούρ, τολμήστε σχέδια με βάση το μπλε!

Athens 14-5-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Πάνω κάτω ίδια κατάσταση θα επικρατεί και στη συμπρωτεύουσα, με αραιή συννεφιά και τη θερμοκρασία να φτάνει στα ίδια επίπεδα (περίπου 28 βαθμοί Κελσίου) και θα πνέουν νοτιάδες εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Για τις καρντασίνες μου με εμπνέει ένα carefree look, σπορ και σικ ταυτόχρονα. Επιλέξτε μία παντελόνα με σχέδιο – όπως εδώ με ρίγες, για παράδειγμα – με ένα απλό Tee που θα συμβαδίζει με τα χρώματα του παντελονιού. Ένα ζευγάρι Star-άκια είναι από τα «ευκόλως εννοούμενα» κι από εκεί κι ύστερα παίξτε με αξεσουάρ. Statement κολιέ και «χειροπέδες» είναι ιδανικά και μπορείτε να ολοκληρώσετε το look με μία εντυπωσιακή αλογοουρά.

Thessaloniki 14-5-2015

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς! Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Μπορείτε για περισσότερες ιδέες να επισκεφθείτε τη σελίδα μου στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr και www.freemeteo.com

You may also like