Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 15 Οκτωβρίου

Επίσημα πια είμαστε στα μισά του Οκτώβρη και δε σας κρύβω πως δεν είμαι ακόμη σε φθινοπωρινό mood, τουλάχιστον όχι όπως άλλες χρονιές. Πιθανώς να φταίνει κι οι συνθήκες με τις οποίες ξεκίνησε το φετινό φθινόπωρο. Αποφάσισα, όμως, να μην πτοηθώ και να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ. Και το ίδιο σας προτείνω να κάνετε κι εσείς! Με χαμόγελο, αισιοδοξία και βεβαίως… στυλ!

              Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις θα σημειωθούν στην επικράτεια, οι οποίες στα δυτικά θα εξελιχθούν σε τοπικές βροχές αλλά και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα που σημείωσε τις περασμένες ημέρες μετά την πτώση της και θα κυμανθεί μεταξύ 16°Cκαι 24°C. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μεταβλητοί εντάσεως από 3 έως 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Η φθινοπωρινή συλλογή των Marks&Spencer είναι γεμάτη από ιδιαίτερα κομμάτια και κομψά patterns. Εμείς επιλέγουμε μία φαρδιά παντελόνα με μία μπλούζα με floral pattern και κορδέλα στο λαιμό για ένα outfit ιδανικό για το γραφείο αλλά και τη βόλτα μας μετά τη δουλειά. Κι αν δροσίσει λίγο παραπάνω ο καιρός, αυτό το jersey σακάκι θα είναι μία ιδανική προσθήκη ώστε να είμαστε ακόμη πιο προστατευμένες.

              

               Τα άνετα παπούτσια είναι απαραίτητα για μία πολυάσχολη μέρα και αυτές οι EXE γόβες με χαμηλό τακούνι και από τη συλλογή του Tsakiris Mallas θα δώσουμε μία street chic νότα στο look!

              

               Και βέβαια εκείθα βρούμε κι αυτήν την πανέμορφη καπιτονέ τσάντα Nine West για τα προσωπικά μας αντικείμενα!

              

               Με ένα τέτοιο look, less is more κι έτσι δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πολλά κοσμήματα. Όμως αυτά τα σκουλαρίκια της Κατερίνας Καμίση και του 2K10 Creations δε μπορούν να λείπουν από το look μας και το ίδιο ισχύει για αυτές τις λαμπερές στέκες!

              

               Κι όπως βλέπετε και στην κεντρική μας φωτογραφία, η στέκα θα αναδειχθεί ακόμη αν έχουμε πρώτα ισιώσει τα μαλλιά μας. Κρατήστε τα μαλλιά με αυτή πίσω ή απλά αφήστε κάποια τμήματα να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας. Όπως κι αν επιλέξετε να τη φορέσετε, το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι εντυπωσιακό!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits:Etsy

               Jewelry photo credits: @katerina_kamisi / @ Instagram

You may also like