Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 18 Ιουνίου

Πάει κι ο μισός Ιούνιος και σχεδόν όλοι μας είμαστε σε pre-vacation mood! Δεν είναι και παράλογο με τη ζεστή κι ηλιόλουστη ατμόσφαιρα. Μέχρι όμως να φύγει το “pre” και να φτάσουμε επίσημα σε κατάσταση και διάθεση για διακοπές, οι υποχρεώσεις μας “τρέχουν”. Ας τις φέρουμε εις πέρας όπως πάντα με στυλ!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στην επικράτεια, ωστόσο στα βόρεια ηπειρωτικά αναμένεται να σημειωθούν πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις που θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις κυρίως στα βόρεια δυτικά. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 18 και 30°C ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Ναι, είμαι πιστή φανατική της φούστας και του φορέματος το καλοκαίρι. Είναι ρούχα δροσερά και μπορούν να μας καλύψουν σε κάθε μα κάθε περίσταση. Όμως έχω και μία αδυναμία στις βερμούδες! Αυτές λοιπόν επιστρέφουν φέτος δυναμικά και από την καλοκαιρινή συλλογή των Stradivarius ξεχωρίζουμε την paperbag εκδοχή της. Για να δώσουμε και μία νότα street chic στο lookμας, τη συνδυάζουμε με ένα λευκό τοπ με κέντημα anglaise.

              

               Τα καλοκαιρινά σχέδια του brand 1aClasse Alviero Martini είναι γεγονός και δε μπορούμε παρά να λαχταρήσουμε αυτά τα blockheelsσανδάλια στους γήινους τόνους!

             

               Η Κατερίνα Κουλουμπούρου και το KKJewelryLab μας κακομαθαίνουν με τις δημιουργίες τους! Αυτήν την εβδομάδα πάμε με το less is more, μια που τα μακριά σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι με χρυσό και νεφρίτη αρκούν για να πλαισιώσουν την εμφάνισή μας!

             

               Η γυναικεία τσάντα δε χρειάζεται να έχει κάποιο eccentric σχεδιασμό για να γίνει κομμάτι statement. Αρκεί ακόμη και το έντονο χρώμα! Και η τιρκουάζ τσάντα ώμου της καλοκαιρινής συλλογής Le Pandorine αποδεικνύει αυτό που λέω!

              

               Ετοιμάζουμε την τσάντα μας και δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου μας για να προστατεύσουμε τα μάτια μας από την ακτινοβολία. Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου του Jimmy Choo έφτασε και θα κάνει οπωσδήποτε αίσθηση!

         

               Με τη ζέστη, όμως αποζητούμε και τη δροσιά. Έτσι έχω πάντα μαζί μου ένα face mist που θα ενυδατώσει και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα μου χωρίς να φοβάμαι για το μακιγιάζ μου. Στο The Body Shop η δροσιά κρύβεται σε μικρά μπουκαλάκια που μοσχοβολάνε φράουλα, μανταρίνι, μέντα ή όποιο άλλο scent σας ταιριάζει!

             

               Τέλος, χρησιμοποιώντας λίγο αφρό στα μαλλιά για extraόγκο, μπορούμε να τα φέρουμε στο πλάι αντλώντας έμπνευση από μία παλιότερη φωτογράφιση της Natalie Portman. Άλλωστε το messy hairstyle είναι το απόλυτα καλοκαιρινό hairstyle!

              

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hair style photo credits: Elle

Photo credits:@courtneymcook (unsplash)

You may also like