Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω αυτός ο άστατος καιρός που μας κάνει «νούμερα» και πότε συννεφιάζει και πότε βγάζει ήλιο να μη σας χαλάει τη διάθεση! Και φυσικά δε γίνεται να κλειστούμε μέσα! Είτε, λοιπόν, βγείτε αύριο για δουλειά είτε για κάποιο ευχάριστο ραντεβού, ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να είμαστε και πάλι κομψές!

Για την Αθήνα:

Με νεφώσεις αναμένεται να ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, οι οποίες προς το μεσημέρι θα αραιώσουν, αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ασθενούς βροχόπτωσης προς το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 21 βαθμών Κελσίου περίπου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, με πιθανότητα να αυξηθούν κατά 2 μποφόρ και να έχουν ανατολική διεύθυνση.

Τι προτείνουμε;

Αν έχετε εντάξει στην γκαρνταρόμπα σας ζιπ κιλότ… τέλεια! Συνδυάστε τη με ένα πλεκτό (στενό, κατά προτίμηση, μια που η ζιπ κιλότ έχουν αρκετό φάρδος) και με ένα ζευγάρι μπότες – ταιριάζουν κι οι μπότες ιππασίας αν θέλετε τα πόδια σας να μη ζοριστούν με τακούνια. Φορέστε από πάνω μία κάπα και για τα προσωπικά σας είδη προτιμήστε μία tote bag. Ολοκληρώνετε μ’ένα σετ σκουλαρίκια (το μήκος επιλέξτε το σε σχέση με τη μπλούζα, αν πχ έχει ζιβάγκο όπως εδώ) κι ένα statement δαχτυλίδι κι είστε έτοιμες!

Athens 18-2-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Νεφώσεις θα επικρατήσουν στη συμπρωτεύουσα, με πιθανότητα να βρέξει το βράδυ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 11 και 17 βαθμών Κελσίου κι οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολική εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Καρντασίνες μου, επιλέξτε το μαύρο σας τζιν και συνδυάστε το με ένα καρό πουκάμισο. Κάντε τη διαφορά φορώντας από μέσα ένα απλό μακρυμάνικο ζιβάγκο και φορέστε το πουκάμισο από πάνω, σηκώνοντας τα μανίκια, αν τυχόν δεν είναι κοντομάνικο όπως αυτό εδώ. Συνδυάστε το με μπότες με χαμηλό τακούνι, ένα μαντό τύπου peacoat και μία satchel bag κι είστε έτοιμες – σχεδόν! Αρκεί να συμπληρώσετε με ένα σετ σκουλαρίκια κι ένα stretch φαρδύ βραχιόλι – αν είναι δυνατόν, επιλέξτε χρώματα σε κοσμήματα και τσάντα που να ταιριάζουν με το πουκάμισο.

Thessaloniki 18-2-2016

Όσο για τα μαλλιά σας, ισιώστε τα και «τραβήξτε» τα προς τα πίσω! Είναι πανέμορφο είτε σε μακριά μαλλιά…

Sleek & back for long hair

… είτε σε κοντά μαλλιά – damn, τώρα μ’ έπιασε μούρλα να τα κόψω έτσι!

Sleek & back for short hair

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like