Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου

Το αντιλαμβάνεστε πως είμαστε πια κοντά στην πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου; Ακόμη, όμως κι αν δεν ετοιμάζουμε βαλίτσες, αλλά “τρέχουμε” να ολοκληρώσουμε τυχόν εκκρεμότητες, αυτό δε σημαίνει πως δε θα το κάνουμε με στυλ και με διάθεση… γιορτινή! Και τι καλύτερο από ένα look χαρούμενο που μαρτυρά αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται!

               Ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά…!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με αραιές νεφώσεις αναμένεται η αυριανή μέρα, όμως βαθμιαία θα πυκνώσουν στα δυτικά της χώρας καιθα εξελιχθούν σε τοπικές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Η μέση θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κι αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 13°C και 19°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ. Επίσης κατά τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί περιορισμένη ορατότητα, οπότε προσοχή, φίλες οδηγοί.

               Τι προτείνουμε;

               Το καρό και το tweed είναι ένας συνδυασμός τόσο απολαυστικά… χειμερινός – cozy yet stylish! Ο δικός μας “παντρεύεται” σε μία μίνι φούστα από τα καταστήματα Zara…μαζί με ένα sexy camisole τοπ της χειμερινής συλλογής τουTezenis

             

               … και την απαλότητα του cashmere όπως μόνο η Falconeri μπορεί να μας προσφέρει!

              

(Falconeri cashmere cardigan)

               Τα νέα καλσόν της Calzedonia μας φέρνουν πιο κοντά στις γιορτινές μέρες χάρη στα glitter effect κομμάτια της συλλογής της…

              

Calzedonia

               … ενώ ο Bozikis μας κακομαθαίνει με τα στυλάτα χαμηλοτάκουνα μποτίνια του!

              

(Bozikis booties)

               Προσθέτουμε λίγο glam ακόμη με ένα σετ κολιέ, ένα ζευγάρι drop σκουλαρίκια κι ένα κλασικού τύπου ρολόι από τη Swarovski! Κι επειδή το “κακό μάτι” είναι άτιμο πράγμα, δεν ξεχνάμε να προστατευτούμε… με στυλ!

              

               Τα απαραίτητα για την ημέρα μας τοποθετούνται “στρατηγικά” (μεγάλο “σχολείο” το Jenga!) στη satchel τσάντα από τη συλλογή του Bozikis…

              

(Bozikis satchel bag)

               … όμως δε φεύγουμε ακόμη από το σπίτι! Όχι μόνο επειδή δε φορέσαμε το παλτό μας, αλλά επειδή θέλουμε ακόμη κι η αύρα μας να κάνει αίσθηση. Το πετυχαίνουμε με το άρωμα Aromatics In  White της Clinique – ένα παιχνιδιάρικο άρωμα με νότες σαγηνευτικού μυστηρίου!

             

(Clinique Aromatics In White perfume)

               Κι όμως, ένα παλτό με ανδρικό κόψιμο μπορεί να κάνει ακόμη πιο θηλυκή την εμφάνισή μας. Είναι, βλέπετε, αυτή η αντίθεση της γραμμής του με όσα έχουμε ήδη επιλέξει για τη μέρα μας! Το ξεχωρίζουμε κι αυτό από τη χειμερινή συλλογή των Zara!

              

(Zara coat)

               Τέλος, τι καλύτερο από ένα περιποιημένο χτένισμα όπυ τα μαλλιά μας μετά το ίσιωμα θα εκπέμπουν λάμψη και θηλυκότητα;

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Pequena Mila

You may also like