Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 20 Ιουνίου

Ζούμε καλοκαιράκι, όμως η αλήθεια είναι πως ο καιρός μας παίζει παιχνιδάκια με μερικές βροχοπτώσεις. Κι άντε, εμείς στη Θεσσαλονίκη έχουμε κι ένα Φεστιβάλ Βιβλίου στο οποίο καταλογίζουμε ευθύνη, η υπόλοιπη χώρα τι φταίει; Όμως δεν απελπιζόμαστε! Εδώ είμαι πάλι για εσάς για να σας βοηθήσω να κάνετε αύριο τα ραντεβού σας, επαγγελματικά και μη, με καλή διάθεση και φυσικά στυλ!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Αν και σε γενικές γραμμές ο καιρός αύριο αναμένεται αίθριος, δεν αποκλείεται να δούμε νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν στα κεντρικά ηπειρωτικά κι οι οποίες θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις. Παρ’ όλα αυτά, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα κυμαινόμενη μεταξύ 23°C και 31°C κι οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Οι καλοκαιρινές βροχές τελειώνουν σύντομα, επομένως τίποτα δε μας εμποδίζει να φορέσουμε το αεράτο φόρεμα των Zara που… ερωτευτήκαμε από τη βιτρίνα κιόλας!

               Τα τετράγωνα τακούνια ήρθαν… για να μείνουν κι αν είναι μεσαίου μεγέθους μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνισή μας ενώ θα κινούμαστε άνετα, μια που το πόδι μας δε θα αναγκαστεί να κάνει ασκήσεις θάρρους ισορροπώντας στα δάχτυλα! Ανάμεσα στα νέα σχέδια της συλλογής MairiBoo της Μαίρης Συνατσάκη που θα βρούμε στα Envie Shoes σίγουρα θα εντοπίσουμε το ιδανικό για εμάς ζευγάρι!

               Εξοπλίζουμε την αγαπημένη μας DOCA τσάντα με τα (απολύτως;) απαραίτητα….

… και βέβαια σε αυτά συγκαταλέγονται και τα γυαλιά ήλιου κι αυτή τη βδομάδα δίνουμε μία retro αύρα στο look μας με τη βοήθεια της Ray-Ban!

Ray-Ban

               Η Swarovski δίνει λάμψη στην εμφάνισή μας κι εμείς λατρέψαμε το Sunshine σετ!

               Τέλος, κάνουμε στα μαλλιά μας απαλούς κυματισμούς κι έπειτα πιάνουμε τα πλαϊνά τμήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού δημιουργώντας ένα είδος στεφανιού, αφού πρώτα έχουμε μετατρέψει τις τούφες σε πλεξούδες!

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like