Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου

Πάει ο μισός Φεβρουάριος και φτάσαμε και στην Τσικνοπέμπτη…! Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να μη μας κάνει αύριο παιχνίδια ο καιρός και μας χαλάσει το τσίκνισμα! Μέχρι τότε, όμως, θα πρέπει να είμαστε έτοιμες για μία ακόμη πολυάσχολη μέρα και, κατά τα φαινόμενα, ο καιρός θα παίξει με την υπομονή μας! Ας τον αντιμετωπίσουμε (γι’ άλλη μία φορά) με στυλ!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με νεφώσεις και με βροχές αναμένεται να τσικνίσουμε αύριο, με τις εν λόγω βροχές να αναμένονται πιο ισχυρές στα δυτικά αλλά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 5°C και 14°C κι οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικοί μεταβλητοί εντάσεως μεταξύ 4 και 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Οι παντελόνες είναι ένα κομμάτι που καλό θα είναι να βρίσκεται σε κάθε γκαρνταρόμπα. Είναι πρακτικές και συνάμα τόσο κομψές που μπορούν να υποστηρίξουν κάθε στυλ σε κάθε περίσταση. Για τη δική μας πολυάσχολη μέρα, επιλέγουμε την παντελόνα από τη συλλογή των Marks&Spencer και το συνδυάζουμε με το νέο κασμιρένιο πουλόβερ Nuvola της ανοιξιάτικης συλλογής της Falconeri.Eίναι κατασκευασμένο από το 2/46 του νήματος του κασμίρ κι είναι ένα κομμάτι ανάλαφρο που θα μας συντροφεύει σε κάθε outfitπου θα φανταστούμε! Για μία μικρή αντίθεση, φοράμε από μέσα κι ένα από τα αγαπημένα tops με δαντέλα από τη συλλογή του Tezenis, ενώ για ένα street chic look προσθέτουμε και τα μοναδικά sneakers της συλλογής Alviero Martini Prima Classe που μας φέρνει στην Ελλάδα η Motiva Fashion!

               Η Ιωσηφίνα και τα Stars της προσθέτουν extra glam και μάλιστα χειροποίητη και με μεράκι με τα layered κολιέ της, τα ear cuffsτης αλλά και τα ξεχωριστά δαχτυλίδια της! Φυσικά για τη φαντασία της ισχύει το “the sky is the limit”, οπότε μην παραλείψετε να την ακολουθήσετε στο Instagram για να μάθετε περισσότερα!

               Το αγαπημένο The Motley Goat συνεργάζεται με το brand μαντιλιών Magnadi και μας φέρνουν δημιουργίες με 100% άρωμα Ελλάδας. Γιατί, λοιπόν, να μην τα καλωσορίσουμε στη δική μας συλλογή αλλά και στην εμφάνισή μας;

The Motley Goat

               Η Motiva Fashion μας φέρνει και τον Pierre Cardin στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τις τσάντες του που συνδυάζουν πρακτικότητα και στυλ! Για μία γεμάτη μέρα σαν την αυριανή, μία τσάντα ώμου/χειρός είναι η πιο κατάλληλη για να μεταφέρουμε μαζί μας τα απολύτως απαραίτητα!

Pierre Cardin

               Φυσικά, ένα μπουφάν που θα μας προστατεύσει από τον αέρα και τη βροχή μπορεί να αναδείξει και το look μας, γι’ αυτό κι επιλέγουμε το parka από τη συλλογή του Springfield (ανέφερα πως μπορούμε ακόμη να εκμεταλλευτούμε την εκπτωτική περίοδο ή όχι; )!

Springfield

               Τέλος, αν το μήκος των μαλλιών σας το επιτρέπει, πιάστε τα σε μία χαμηλή αλογοουρά, στριφογυρίστε την και πιάστε την σε έναν trendyκότσο με τη χρήση ενός λεπτού λάστιχου. Προαιρετικά μπορείτε να συμπληρώσετε με μία λεπτή κορδέλα.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Short & Curly Haircuts

You may also like