Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 21 Απριλίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Επιτέλους ο Απρίλης δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο! Το λαμπερό κι ηλιόλουστο! Αν κι αύριο οι θερμοκρασίες είναι λίγο πιο χαμηλές από όσα συνηθίσαμε αυτές τις μέρες, μην ανησυχείτε! Θα χαρούμε λιακάδα! Αλλά ας δούμε αναλυτικά τις συνθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πριν διαλέξουμε και τα ρούχα μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται μεταξύ 15 και 21 βαθμών Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί εντάσεως περίπου 3-4 μποφόρ. Πράγμα που σημαίνει πως θα έχει ψύχρα σε σχέση τις συνθήκες του προηγούμενου διαστήματος.

Τι προτείνουμε;

                Μπορεί οι αέρηδες να μην επιτρέπουν την επιλογή φορέματος ή φούστας, αλλά το «απαγορευτικό» δεν ισχύει αν μιλάμε για ένα mini dress που φοριέται με ένα κολάν ή ένα skinny παντελόνι! Επιλέξτε ένα mini dress τύπου τουνίκ σε ανοιχτά χρώματα και φορέστε το με ένα λευκό ή nude κολάν ή παντελόνι. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες (αν έχετε και με pattern που να ταιριάζει με το mini dress τέλεια, αλλιώς ιδανικό είναι κι ένα ζευγάρι που έχει και κανένα… μπιχλιμπίδι!) κι από επάνω φορέστε την καπαρντίνα σας. Μία τσάντα messenger θα σας καλύψει για τις ανάγκες της ημέρας, ενώ ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με χρώμα στολίζουν όμορφα το look.

Athens 21-4-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Σχετικά παρόμοιες θα είναι κι οι συνθήκες στη Θεσσαλονίκη. Αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να αναμένεται μεταξύ 12 έως 20 βαθμών Κελσίου (Βορράς, γαρ). Αυτοί που αλλάζουν είναι οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ τις πρωινές ώρες, καθώς η διεύθυνσή του θα αλλάξει και θα είναι νοτιοδυτικοί – νότιοι από το μεσημέρι κι έπειτα.

Τι προτείνουμε;

Για σας, καρντασίνες μου, με εμπνέει ένα look με μία ιδέα boho. Φορέστε μία μπλούζα με λεπτομέρειες στην πλέξη και, αν αυτή είναι σε neutral αποχρώσεις, φορέστε τη με ένα παντελόνι με χρώμα. Φυσικά μας βολεύει κι ο… ανάποδος συνδυασμός! Συνδυάστε τα ρούχα με μπαλαρίνες για άνεση και μία tote bag με κρόσσια. Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια και τα αγαπημένα σας κοκκάλινα γυαλιά ολοκληρώνουν το outfit. Φυσικά και για τη Θεσσαλονίκη μία καμπαρντίνα είναι το πιο ιδανικό πανωφόρι.

Thessaloniki 21-4-2016

Καθώς οι αέρηδες είναι ο… αστάθμητος παράγων που πιθανώς να απειλήσει τα μαλλιά σας, ιδανική είναι μία sleek αλογοουρά. Ει δυνατόν, προσθέστε και κάποιο αξεσουάρ είτε επάνω στην αλογοουρά είτε ένα headband.

Sleek ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

You may also like