Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 21 Μαΐου

Ένας λόγος παραπάνω το look μας να είναι ξεχωριστό, μιας και σίγουρα κάποια Ελένη ή κάποιος Κωνσταντίνος θα σας έχει καλέσει! Ωστόσο, καθώς ο καιρός μοιάζει ήδη να μεταβάλλεται σταδιακά, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένες. Οπότε… “τι φοράμε αύριο”, κορίτσια μου όμορφα;

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Εκεί που λέγαμε πως το καλοκαιράκι ήρθε νωρίτερα (καλοδεχούμενο, φυσικά!), οι τελευταίες μέρες μας πείθουν πως βιαστήκαμε να χαρούμε και μας το επιβεβαιώνει κι η αυριανή μέρα. Αυτό σημαίνει πως ο καιρός αύριο προβλέπεται νεφελώδης και με σποραδικές βροχές στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο, ενώ αυτές θα εξελιχθούν σε σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, σε φυσιολογικά ωστόσο για την εποχή επίπεδα, και θα κυμανθεί μεταξύ 16°C και 27°C. Οι δε άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Το chinoπαντελόνι είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Στυλάτο και πρακτικό την ίδια στιγμή, μπορεί να στηρίξει οποιοδήποτε look, από το επαγγελματικό outfitμέχρι τη βραδινή βόλτα – ΟΚ, αργούν λίγο ακόμη τα ποτά με τη συντροφιά μας, αλλά λίγη υπομονή θέλει…! Στα Marks&Spencer μπορούμε να επιλέξουμε εκείνο που θα καλύψει κάθε μας ανάγκη και για αύριο το συνδυάζουμε με ένα φωτεινό top με ζωηρό pattern!  

  Σε περίπτωση που ο καιρός είναι όντως τόσο… κυκλοθυμικός όσο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, καλό είναι να έχουμε μαζί μας ένα ελαφρύ πανωφόρι κι ένα blazer σε κλασική γραμμή είναι ένα κομμάτι που μπορεί να μας καλύψει άνετα οποιαδήποτε στιγμή.

              

               Καθώς οι καιρικές συνθήκες αναμένονται άστατες (αν μη τι άλλο) ένα ζευγάρι sneakers είναι η πιο κατάλληλη επιλογή ώστε να μην εκθέσουμε τα πόδια μας στη βροχή και (πιθανώς!) λακκούβες! Φυσικά τα επιλέγουμε ώστε να δημιουργήσουν ένα κομψό street look χάρη στον Tsakiris Mallas που μας φέρνει το brand Renato Garini.

       

               Προτού συνεχίσουμε, θα ήθελα να τονίσω τη σημασία του να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από την ηλιακή ακτινοβολία όλο το χρόνο και φυσικά πλέον δε σηκώνει και συζήτηση! Η La Roche Posay μας φέρνει το Anthelios Mineral One, μία αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα κι ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση που χαρίζει ομοιομορφία, ματ αποτέλεσμα και ένα ισχυρό στρώμα προστασίας καθώς φτάνει έως και το 50 SPF!

              

               Το καλό με το καλοκαίρι (ακόμη κι όταν αυτό συνοδεύεται με σποραδικά spring showers) είναι πως δε χρειάζεται να παιδευόμαστε κάθε φορά ώστε να στεγνώσουμε εντελώς τα μαλλιά μας. Αντίθετα, μπορούμε να τα αφήσουμε να πάρουμε τη φυσική τους φόρμα κι απλά να προσθέσουμε ένα ή και δύο clipon τσιμπιδάκια, τα οποία επιστρέφουν κι αυτά, όπως κι άλλα trendsπου θυμίζουν ‘90s!

           

               Καλοκαίρι, επίσης, σημαίνει χρώμα και δε θα μπορούσε αυτό να λείπει από τα κοσμήματά μας. Η Iosifina δεν έμεινε άπραγη όσο “Μέναμε Σπίτι” – το αντίθετο! Γι’ αυτό και τώρα μπορούμε να επιλέξουμε από τις δημιουργίες της για να δώσουμε ακόμη περισσότερο χρώμα κι ανεμελιά στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις!

              

               Φυσικά τα γυαλιά ηλίου μας δεν πρέπει να λείπουν πλέον από την τσάντα μας… ο ήλιος μπορεί να μας κάνει έκπληξη ανά πάσα στιγμή! Η Luxottica φέρνει στην Ελλάδα τη συλλογή γυαλιών του Ralph Lauren και ο κλασσικός κοκκάλινος oversized σκελετός σε φωτεινό λευκό δίνει μία αίσθηση vamp στο look μας!

               Φυσικά, μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το lookκι όχι αυτό εσάς!

               Hairstyle photo credits: Chasing Daisies

               Jewelry photo credits: iosifinastars @ Instagram

Photo credits:@eugenivy_reser (unsplash)

You may also like