Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 21 Νοεμβρίου

Μία βδομάδα μένει ακόμη για να αποχαιρετίσουμε το Νοέμβρη και να αρχίσουμε κι επίσημα να μπαίνουμε σε χριστουγεννιάτικο κι εορταστικό mood. Μέχρι τότε, ο καιρός παραμένει άστατος και βροχερός και σίγουρα έχουμε αρκετές υποχρεώσεις που δε μας επιτρέπουν να εμφανιστούμε… μουσκίδι! Οπότε ντυνόμαστε σωστά αλλά πάντα… με το ιδιαίτερο στυλ μας! Ας τα πάρουμε από την αρχή…

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Συννεφιασμένη αναμένεται η αυριανή μέρα, με τις νεφώσεις να εξελίσσονται σε σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και τα νότια. Τα φαινόμενα θα ενταθούν κατά τις απογευματινές ώρες και θα επεκταθούν και στα κεντρικά της χώρας. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 13°C και 20°C, ενώ οι άνεμοιθα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Το καρό επιστρέφει δυναμικά αυτό το χειμώνα κι αυτό σημαίνει πως επιλέγουμε για τη γκαρνταρόμπα μας ένα παντελόνι κοστουμιού με την υπογραφή των Marks & Spencer. Γι’ αύριο “παίζουμε” με το γκρι και το συνδυάζουμε με ένα μπλε πουκάμισο κι ένα relaxed fitted μαύρο σακάκι!

               Τα μοκασίνια aka loafers είναι παπούτσια άνετα, πρακτικά και ιδανικά για το γραφείο αλλά και τη βόλτα μας μετά από αυτό. Τα καταστήματα  Καλογήρου μας περιμένουνε με τη νέα συλλογή TOD’S όπου μπορούμε να βρούμε το ζευγάρι που θα μας ενθουσιάσει…

TOD’S

               … αλλά και τη hobo bag όπου θα έχουμε τα απολύτως απαραίτητα για τη μέρα μας!

TOD’S

Τι θα λέγατε να προσθέταμε και αυτά τα καλτσάκια από τη νέα συλλογή της BIC, η οποία εμπνέεται από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και δημιουργεί τη νέα σειρά BIC Limited Collection, με fashion καλσόν και καλτσάκια. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε καλσόν και καλτσάκια με glitterπουάφιόγκουςπέρλες και έντονα χρώματα.

BIC Limited Collection

               Ένα μενταγιόν κι ένα ζευγάρι κρεμαστα σκουλαρίκια από τη συλλογή του KK Jewelry Lab της Κατερίνας Κουλουμπούρου μπορούν πάντα να δώσουν extra λαμψη στην εμφάνισή μας!

               Φυσικά, με τη βροχή να εμφανίζεται από τη μιά στιγμή στην άλλη, ένα παλτό τύπου parka θα μας προφυλάξει. Στα Marks & Spencer θα βρείτε αυτό το στυλάτο πανωφόρι σε μία εξαιρετική ανθρακί απόχρωση.

Marks & Spencer

               Τέλος, πιάνουμε τα μαλλιά μας σε έναν χαμηλό κότσο αφήνοντας μερικές τούφες ελεύθερες για να πλαισιώνουν το πρόσωπό μας.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credit: Hairstyles Pictures

You may also like