Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Μία βδομάδα μας μένει προτού αποχαιρετίσουμε το φετινό Οκτώβριο! Και οι υποχρεώσεις μας πλέον αποδεδειγμένα “τρέχουν”… και μας κάνουν να τρέχουμε κι εμείς! Δεν πτοούμαστε, όμως! Οι δουλειές μας κι αύριο θα γίνουν με αισιοδοξία, χαμόγελο (φαίνεται και κάτω από τη μάσκα!) και βεβαίως… με στυλ!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Χωρισμένη στα δύο θα μοιάζει αύριο η χώρα. Στην επικράτεια ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ στην Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις που σταδιακά θα εξελιχθούν σε σποραδικές καταιγίδες. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15°C και 22°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Τα jeans είναι σωτήρια για αυτή τη μεταβατική για τις καιρικές συνθήκες περίοδο. Τα slouchy jeans δεν είναι απαραίτητα ένα σπορ ρούχο. Γιατί, αν συνδυαστούν σωστά, μπορούν να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο look ακόμη και για το γραφείο! Πώς; Χάρη στη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger, μια που μπορούμε να συνδυάσουμε αυτό το τζιν με ένα διαχρονικό πουκάμισο και μία ζακέτα για να είμαστε λίγο πιο ζεστά!

              

               Η φετινή τάση θέλει τα μπατζάκια του παντελονιού να συναντούν το μποτάκι μας. Στη χειμερινή συλλογή της Envie Shoes θα βρούμε εκείνο που ταιριάζει στους ρυθμούς μας και στο στυλ μας!

              

               Ενώ μία κλασσική handbag όπως η Mina από την Cromia θα τονίσει πόσο εύκολα το κλασσικό μπορεί να συναντήσει το trendy!

              

               Τώρα που οι θερμοκρασίες μειώνονται, η συχνή χρήση του αντισηπτικού μπορεί να ταλαιπωρήσει τα χέρια μας προκαλώντας “σκασίματα”. Μπορούμε να τα προστατεύσουμε απλά προσθέτοντας μέσα στην τσάντα μας την κρέμα χεριών. Προτείνουμε τη Messinian Spa με λεμόνι και καλέντουλα για άμεση ανακούφιση κι ενυδάτωση.

            

               Το συγκεκριμένο look μας επιτρέπει να παίξουμε με μία σειρά κοσμημάτων κι αυτή τη βδομάδα αντλούμε έμπνευση από τα κολιέ του Treasure Box by Annita δημιουργώντας layers και κρατώντας τον… ουρανό με τ’άστρα στα χέρια μας με αυτά τα πανέμορφα δαχτυλίδια!

              

               Και βέβαια, για παν ενδεχόμενο, μπορούμε να έχουμε μαζί μας αι αυτό το πουπουλένιο μπουφάν – γιλέκο από τη συλλογή του Tommy Hilfiger!

              

               Τέλος, για τα μαλλιά μας, επιλέγουμε ένα shaggy hairstyle, ενώ αν είμαστε σε mood για μία αλλαγή, μία φράντζα μπορεί να κάνει αμέσως τη διαφορά!

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Byrdie               

Jewelry photo credits: @Treasure Box by Annita (instagram)

Photo credits : @noemieke (unsplash)

You may also like