Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 23 Ιανουαρίου

Σχεδόν το “φάγαμε” τον άκρως χειμωνιάτικο Γενάρη και, αν εξαιρέσει κανείς τις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής, η διάθεσή μας κάθε άλο παρά χειμερινή είναι! Οπότε, γιατί να μην το εκφράσουμε και με την εμφάνισή μας; Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά…!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Σε γενικά πλαίσια, ο καιρό αναμένεται αίθριος, με μόνη διαφορά στα ανατολικά όπου θα παρατηρηθούν νεφώσεις οι οποίες θα πυκώνσουν κατά τις μεσημεριανές ώρες. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5°C έως 16°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί με ένταση από 5 έως 7 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Μία denim φούστα μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά δε μπορεί κανείς να την πει “πρόχειρη”! Αντίθετα, αν εκμεταλλευτούμε και την εκπτωτική περίοδο, την επιλέγουμε με ιδιαίτερες σούρες από τα καταστήματα Zara και τη συνδυάζουμε με ένα κομψό πουλόβερ με κεντημένες πούλιες! Μάλιστα το καλσόν των Calzedonia με το εφέ κάλτσας που φτάνει πάνω από το γόνατο και οι ψηλοτάκουνες μπότες με τη σούρα από τον Bozikis θα δώσουν μία παιχνιδιάρικη νότα στο outfit!

               Αυτή τη βδομάδα λέμε “less is more” σε ό,τι αφορά τα αξεσουάρ και μια που η μπλούζα έχει ήδη τη δική της λάμψη με τις πούλιες της, τα κρεμαστά σκουλαρίκια της αγαπημένης Κατερίνας Κουλουκούρου και του KKJewelryLab αρκούν για μία εμφάνιση ακόμη πιο λαμπερή και οπωσδήποτε κομψή!

               Όπως κάναμε και στα σχολικά μας χρόνια, ετοιμάζουμε αποβραδίς την τσάντα μας και η μπλε τσάντα ώμου του Bozikis κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα θα βάλει χρώμα στο χειμερινό μας look!

               Ένα oversized παλτό θα αναδείξει ιδιαίτερα το θηλυκά παιχνιδιάρικο look που δημιουργήσαμε και το βρίσκουμε και αυτό στα καταστήματα Zara – ιδανικά σε μία σκούρη μπλε απόχρωση ώστε να “σπάσει” λίγο το black ‘n’ white μοτίβο.

               Όσο για τα μαλλιά μας, μπορούμε να τα πιάσουμε αλογοουρά – sleekή messy, αυτό το αφήνω στη δική σας διάθεση! Γιατί η πλεξούδα που θα δημιουργήσετε στο σημείο της αλογοουράς θα εντείνει τη girlie αύρα που θέλουμε για τη μέρα!

                           Την οποία αλογοουρά, βεβαίως βεβαίως, θα τη συγκρατήσουμε με τα αγαπημένα λαστιχάκια του Exeisenalastixaki? που βρίσκουμε μόνο στο OneBeauty!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: The Trending Hairstyle

You may also like