Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Μπορεί να πλησιάζουμε στο τέλος του Οκτώβρη, όμως δεν έχουν άδικο που πολύ ακόμη μετρούν ημέρες… Αυγούστου – κάπου στις 85 πρέπει να είμαστε! Φυσικά μας αρέσει γιατί, όπως και να έχει, με άλλη διάθεση ετοιμαζόμαστε για τις υποχρεώσεις μας! Κι επειδή θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες προτού αναρωτηθούμε “τι φοράμε αύριο;”, ας τα πάρουμε με τη σειρά!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Υπέροχη κι ηλιόλουστη αναμένεται η Πέμπτη στην επικράτεια, με μόνες εξαιρέσεις τις αραιές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια, ενώ στην Κρήτη πιθανώς αυτές να εξελιχθούν και σε τοπικές ασθενείς βροχοπτώσεις. Η μέση θερμοκραία θα κυμανθεί μεταξύ 17°C κι 27°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως από 3 έως μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

               Τι προτείνουμε;

               Μία pencil φούστα είναι το καταλληλότερο item για ένα επαγγελματικό ραντεβού αλλά και για τη βόλτα μας μετά από αυτό. Τη συνδυάζουμε φορώντας ένα ριγέ πουκάμισο μέσα από τη φούστα κι ένα λεπτό blazer για να είμαστε πιο ζεστά ντυμένες αν χρειαστεί αλλά και για να γίνει ακόμη πιο professional η εμφάνισή μας. Όλα αυτά φυσικά από τη φθινοπωρινή συλλογή των Marks & Spencer!

                             Τα πανέμορφα παπούτσια της Hogl έρχονται στην Ελλάδα χάρη στον όμιλο Digalakis και βέβαια ποια από εμάς δε χρειάζεται ένα ζευγάρι nude γόβες στο “οπλοστάσιό” της;

Hogl

                             Φυσικά φροντίζουμε να προστατεύουμε τα μάτια μας από την ηλιακή ακτινοβολία με τη βοήθεια της Vogue και της Luxottica που μας φέρνει τα καλύτερα κομμάτια του brand…

              

Vogue

               … και προσθέτουμε τα γυαλιά μαζί με όλα τα απαραίτητα στη νέα τσάντα χειρός από τη συλλογή της Longchamp σε συνεργασία με την Kendal Jenner!

              

Longchamp x Jenner

               Γι’ ακόμη μία εβδομάδα η TOUS μας εξοπλίζει με τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα κι επειδή less is more, ένα λεπτό κολιέ σε συνδυασμό με μία χειροπέδα κι ένα σετ μακριών σκουλαρικιών αρκούν για να αναδείξουν ακόμη περισσότερο το look μας! Oops! Παραλίγο να ξεχάσω το ρολόι – άλλωστε μας αρέσει να ελέγουμε με στυλ την ώρα για να παραμένουμε συνεπείς!

                             Τέλος, δημιουργούμε απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά μας και φέρνουμε τη χωρίστρα όσο πιο πολύ γίνεται στο πλάι. Κι αν ήδη υιοθετήσαμε ένα groovy bob κούρεμα, θα κλέψουμε σίγοιυρα τις εντυπώσεις!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Πηγή hairstyle: Cosmopolitan

You may also like