Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Χμ… “τα ψέματα τελείωσαν” όπως μας έλεγαν και στο σχολείο! Το καλοκαίρι πλέον απομακρύνεται για να το θυμόμαστε με χαμόγελα νοσταλγίας. Αυτό, όμως, δε μας απογοητεύει. Μπορεί να επιστρέψαμε στις υποχρεώσεις μας, μπορεί οι θερμοκρασίες να μειώνονται, όμως συνεχίζουμε με χαμόγελο και βεβαίως… το μοναδικό μας στυλ!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με συννεφιά θα ξυπνήσουμε αύριο, η οποία στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά της χώρας θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις. Η μέση θερμοκρασία, ωστόσο, θα κυμανθεί μεταξύ 20°C και 28°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και βαθμιαία θα μεταβληθούν σε βορειοδυτικούς ανέμους, με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Πριν πάμε στη ντουλάπα μας, ας κάνουμε μία στάση στο μπάνιο μας για να δώσουμε ένα boost στην επιδερμίδα μας με τη βοήθεια της Frezyderm. Με το νέο μικκυλιακό νερό, FREZYDERM Micellar Water, που εκτός από βαθύ και ολοκληρωμένο καθαρισμό της επιδερμίδας, προσφέρει και 3 επιπλέον εξίσου αποτελεσματικές δράσεις. Ακόμη κι αν το μικκυλιακό νερό δεν είναι στις επιλογές μια γυναίκας για ντεμακιγιάζ ή καθαρισμό, μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, για την προστασία του δέρματος
από τη ρύπανση ή/και για extra ενυδατική και αντιγηραντική φροντίδα.

              

               Λατρεύω τα παντελόνια γραφείου. Είναι κομψά, είναι άνετα και ταιριάζουν με κάθε περίσταση. Είτε με sneakers για μία βόλτα στα μαγαζιά, είτε με oxfordsγια ένα πιο επαγγελματικό lookείτε με τις αγαπημένες μου γόβες για ένα ποτό… δε μπορώ να αντισταθώ. Οπότε πώς να πω όχι στη νέα συλλογή της Stradivarius που μας φέρνει σχέδια για κάθε γούστο; Ειδικά αν το συνδυάσουμε με ένα θηλυκό camisole top όπως μας έχει “κακομάθει” η Intimissimi

               Και για εκείνο το πιο επαγγελματικό outfit που λέγαμε, ένα λινό σακάκι με σούρες στα μανίκια θα το απογειώσει…

            

               … όπως και τα πανέμορφα oxfords τη Repetto που θα βρούμε σε επιλεγμένα καταστήματα!

              

               Η δε στυλάτη τσάντα Blush της Cromia θα δώσει μία ιδιαίτερη νότα στην εμφάνισή μας, ακόμη κι αν τελικά βγούμε για βόλτα με τα αθλητικά μας!

              

               Μπορεί η μέρα να αναμένεται συννεφιασμένη αύριο, όμως μπορούμε να τη φωτίσουμε με το look μας χάρη στις υπέροχες δημιουργίες του TreasureBoxbyAnnita. Δημιουργούμε το layering που μας ταιριάζει με λεπτές αλυσίδες και μενταγιόν, αλλά και το νέο της κολιέ με μαργαριτάρια. Κι ας μην ξεχνάμε αυτούς τους πανέμορφους κρίκους!

              

               Όσο για τα μαλλιά μας; Οι κυματισμοί είναι το απόλυτο fool proof χτένισμα. Χωρίς κόπο, μόλις με ένα γρήγορο στριφογυριστό πέρασμα του hair straightener μας, από τη Bellissima, κι είμαστε έτοιμες, όπως θα δείτε και στην κεντρική φωτογραφία.              

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Jewelry photo credits: Treasure Box by Annita / @Instagram

               Hairstyle/ banner photo credits: Bloghealt

You may also like