Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 25 Ιουνίου

Κοντεύουμε να αποχαιρετίσουμε τον Ιούνιο και φυσικά το μυαλό μας είναι ήδη στα σχέδια των καλοκαιρινών μας διακοπών – το δικό μου σίγουρα είναι, σας το λέω ξεκάθαρα! Μέχρι τότε, όμως, πρέπει να σιγουρευτούμε πως δε θα αφήσουμε καμία απολύτως εκκρεμότητα πίσω μας ώστε το τηλέφωνο να χτυπάει ελάχιστα (έως καθόλου) όσο θα απολαμβάνουμε την απόδρασή μας. Οπότε… τι φοράμε αύριο;

               Τι καιρό να περιμένουμε;

               Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά και τις Σποράδες οι οποίες αναμένονται να εξελιχθούν σε τοπικές βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί μεταξύ 19°C και 30°C ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Μπορεί οι μετεωρολόγοι να δίνουν τους προειδοποιήσεις τους, όμως εμείς παραμένουμε αισιόδοξες και το look μας θα αντικατοπτρίζει την καλοκαιρινή μας διάθεση! Πώς; Με αυτό το πανέμορφο midi φόρεμα με λαχούρια από τα Marks&Spencer

              

               … που με αυτά τα σανδάλια της καλοκαιρινής συλλογής του Tsakiris Mallas θα κάνουν το outfit ιδανικό για το γραφείο, τη βόλτα μας για καφέ ή/και shopping αλλά και για ένα ποτάκι με την παρέα μας!

              

               Η αγαπημένη μας Πριγκιπώ μας προσκαλεί να δώσουμε λάμψη στην εμφάνισή μας με τις δημιουργίες της! Κι όπως κάθε φορά, όλες είναι τόσο όμορφες που με δυσκολία ομολογώ κατάφερα να διαλέξω τις δικές μου προτάσεις!

              

               Στα καταστήματα Tsakiris Mallas όμως θα βρούμε κι αυτό το εξαιρετικό backpack Valentino που θα φυλάξει όλα μας τα απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα…

            

               … όπως το lipgloss Sephora με τον παιχνιδιάρικο κοραλί τόνο του ή ένα από τα αναζωογονητικά mist σώματος με διακριτικό άρωμα από τη SEPHORA COLLECTION. Ανακαλύψτε τα 7 εθιστικά αρώματα που θα σας ενθουσιάσουν.

              

               Τέλος, πιάνουμε δύο τούφες από την κορυφή του κεφαλιού μας και τις “τυλίγουμε” (δεν τις κάνουμε πλεξούδα) δημιουργώντας ένα είδος στεφανιού κι έχοντας αφήσει μερικές ατίθασες τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό μας!

             

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Pinterest

Photo credits: @eugenivy_reserv (unsplash)

You may also like