Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 27 Αυγούστου

Πλησιάζει στο φινάλε του κι ο Αύγουστος κι αυτό μπορεί να σημαίνει επιστροφή στην καθημερινότητα… βέβαια, όσο ακόμη μπορούμε, καλό είναι να απολαμβάνουμε τις ευκαιρίες μικρών αποδράσεων ανεμελιάς στη θάλασσα. Μέχρι την επόμενη εξόρμησή μας, όμως, οι υποχρεώσεις μας μας θυμίζουν την ύπαρξή τους. Κι εμείς τις ολοκληρώνουμε με καλή διάθεση (όπως πάντα) και φυσικά στυλ! Αλλά ας δούμε πρώτα τι μας επιφυλάσσει ο καιρός…!

            Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

            Ηλιόλουστη αναμένεται η αυριανή μέρα με μόνες εξαιρέσεις τις αραιές νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα ηπεριωτικά ορεινά. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 23°C και 34°C κι οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση από 3 έως 4 μποφόρ.

            Τι προτείνουμε;

            Πριν κάνουμε ο,τιδήποτε φροντίζουμε να περιποιηθούμε την επιδερμίδα του προσώπου μας όπως της αξίζει. Η Nuxe μας παρουσιάζει τη νέα σειρά Very Rose για καθαρισμό και ντεμακιγιάζ και ο αφρός καθαρισμού με βάση το ροδόνερο θα απομακρύνει ρύπους τονώνοντας την επιδερμίδα και δίνοντας της βελούδινη υφή. Επίσης το ενυδατικό mistλειτουργεί ως tonerκαι χάρη στην αλλαντοΐνη που περιέχει δίνει αμέσως αίσθηση φρεσκάδας κι αναζωογόνησης.

         

            Διανύουμε ακόμη περίοδο εκπτώσεων, όμως γιατί να μη ρίξουμε μία ματιά και στις νέες συλλογές που αποτελούνται κι από κομμάτια ιδανικά για τη μετάβαση στο φθινόπωρο; Στη νέα συλλογή της Zara μπορούμε να βρούμε υπέροχα παντελόνια suit και μάλιστα σε ζωηρά χρώματα όπως αυτό το κόκκινο.. και για ένα πιο street chic look μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα πουκάμισο με τη δική του γραβάτα – την οποία προτείνω να τη δέσετε πολύ χαλαρά για ένα πιο ανέμελο στυλ!

           

            Διατηρούμε την καλοκαιρινή μας διάθεση φυσικά με τις πανέμορφες πλατφόρμες του brand Alviero Martini 1aClasse… ενώ η τσάντα ώμου με το χαρακτηριστικό pattern χάρτη θα περιέχει τα απολύτως απαραίτητα για την ημέρα μας – και κάτι παραπάνω, ίσως!

            Η Iosifina προσθέτει χρώμα και χάρη στο look μας με τις δημιουργίες της κι ειδικά το δαχτυλίδι της με τo κοράλι κι ίασπι αλλά και τα κρεμαστά σκουλαρίκια με τα κρύσταλλα Quartz!

           

            Τέλος, εάν το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σας, πιάστε τα σε έναν κότσο ψηλά στο κεφάλι, αφήνοντας μερικές τούφες να πλαισιώνουν “ατίθασα” το πρόσωπο!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Info details

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

            Hairstyle photo credits: Love Hairtsyles

            Jewelry photo credits: @ iosifinastars / Instagram

You may also like