Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

Πάει σχεδόν κι ο Φεβρουάριος… Και πλησιάζει και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, το οποίο εύχομαι πραγματικά να το χαρείτε! Δε μπορούμε, όμως, να φύγουμε χωρίς να έχουμε φέρει εις πέρας με επιτυχία κάθε μας υποχρέωση και βέβαια δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να το πετύχει αυτό χωρίς να εντυπωσιάσουμε με το “καλημέρα” κιόλας με το στυλ μας! Ας τα δούμε, όμως, με τη σειρά…

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Συννεφιασμένη αναμένεται η αυριανή μέρα, συνοδευόμενες από τοπικές βροχές ιδίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 5°C και 13°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες και στη συνέχεια από δυτικές διευθύνσεις με ένταση μεταξύ 5 και 7 μποφόρ.

               Τιπροτείνουμε; 

               Προτού κάνουμε ο,τιδήποτε, πρώτο μας μέλημα είναι μία λαμπερή επιδερμίδα. Γι’ αυτό και σας παρουσιάζουμε τα νέα συμπληρώματα διατροφής για το δέρμα Skin Moisture Lock της Advanced Nutrition Programme με υαλουρονικό οξύ και κεραμίδια. Ο συνδυασμός αυτών των δύο συστατικών προστατεύει την επιδερμίδα από εξωγενείς παράγοντες που τη γερνούν, όπως η περιβαλλοντική μόλυνση αλλά και (πιθανώς) η φτωχή διατροφή. Παράλληλα την ενυδατώνουν και τη λειαίνουν περιορίζοντας σημαντικά την εμφάνιση ξηρότητας και λεπτών γραμμών. Το καλύτερο; Οι κάψουλες είναι κατάλληλες για κάθε τύπο επιδερμίδας!

               Μπορεί ο Φεβρουάριος να είναι ουσιαστικά χειμερινός μήνας και η ατμόσφαιρα αύριο να αναμένεται ανάλογη, ωστόσο είναι και μήνας – προπομπός της άνοιξης. Καιρός, λοιπόν, να αρχίσουμε να βάζουμε λίγο χρώμα στην εμφάνισή μας με τη βοήθεια της νέας συλλογής των Stradivarius κι αυτό το πανέμορφο πλισέ φόρεμα.

               Παράλληλα οι Mairiboo μπότες των Envie Shoes με αυτή τη διακοσμητική σούρα θα κάνουν το στυλ μας ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο!

Η Swarovski μας βοηθά να δώσουμε λάμψη στην εμφάνισή μας με αυτό το υπέροχο κολιέ στολισμένο με πολύχρωμές πέτρες !

               Στα Stradivarius θα βρούμε κι αυτό το φωτεινό παλτό που, με τη βοήθεια μίας ζώνης από τη συλλογή της Longchamp, μπορούμε να κάνουμε έναν ευφάνταστο συνδυασμό. Απλά δέστε τη ζώνη πάνω από το παλτό!

               Τέλος, θα δούμε πως το bob, κοντό ή medium aka lob κάνει ισχυρή τη θέση του στο hairstyle–προσωπικά το έχω ήδη υιοθετήσει και το λατρεύω! Δοκιμάστε, λοιπόν, το νέο κούρεμα και δημιουργήστε απαλούς ατημέλητους κυματισμούς με τη βοήθεια ενός λεπτού ισιωτικού σίδερου!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Short&CurlyHaircuts

You may also like