Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 29 Αυγούστου

Κοντεύουμε να αποχαιρετίσουμε τον Αύγουστο κι άρα το καλοκαίρι… ή μήπως όχι; Η αλήθεια είναι πως όσο ο ήλιος λάμπει κι η θάλασσα μας προσκαλεί στη θαλπωρή της, το καλοκαίρι ζει και βασιλεύει! Γιατί, λοιπόν, να μην παρατείνουμε το καλοκαίρι και με την εμφάνισή μας; Επανάσταση, κυρίες μου!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Σε κόντρα των… “καλοχειμωνάκηδων” (ξέρετε, αυτούς που εύχονται καλό χειμώνα από τις 15 του μήνα κι έπειτα κι αξίζουν “report & block”!), ο καιρός θα είναι αίθριος και σαφώς ζεστός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται κατά μέσο όρο μεταξύ 23°C και 34°C. Οι δε άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με μικρή ένταση, το πολύ ως 4 μποφόρ. Με λίγα λόγια; Καλοκαιρινός καιρός – έτσι, για να μάθετε, καλοχειμωνάκηδες!

               Τι προτείνουμε;

               Ακόμη κι αν η καλοκαιρινή άδεια τελείωσε και δεν είμαστε στην παραλία, δε σημαίνει πως δε μπορούμε να βρεθούμε στα ραντεβού μας (πάσης φύσεως) με καλοκαιρινή αύρα! Παίζουμε, λοιπόν, με γήινα χρώματα με τη βοήθεια μίας midi ασύμμετρης φούστας και με ένα top “τιραντάκι” στο χρώμα της τερακότας από τη συλλογή των Zara!

               Τι πιο κομψό για ένα καλοκαιρινό street chic look από ένα ζευγάρι πέδιλα του Tsakiris Mallas;

Tsakiris Mallas

               Ο οποίος Tsakiris Mallas φιλοξενεί στις συλλογές του και δημοφιλή brands, όπως η Guess, από την οποία ξεχωρίζουμε και μία τσάντα χειρός με quilted effect!

Guess

               Φυσικά στην τσάντα μας τα γυαλιά ηλίου μας είναι τα πρώτα αξεσουάρ που δεν παραλείπουμε να βάλουμε! Κι επειδή θέλουμε το βλέμμα μας να λάμπει, επιλέγουμε τις “βιτρίνες” των ματιών μας από τη Swarovski

Swarovski

               … αλλά και τα κοσμήματά μας, όπως ένα πλούσιο κολιέ σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι stud σκουλαρικιών (θέλουμε αντίθεση όταν το κολιέ γεμίζει αισθητά το ντεκολτέ μας κι αντίστροφα, όταν τα σκουλαρίκια μας είναι κρεμαστά) κι ένα “πάντρεμα” διαφορετικών βραχιολιών! Και φυσικά το αγαπημένο μας ρολόι για να είμαστε σίγουρες πως δε θα αργήσουμε στα ραντεβού μας… πολύ!

               Τέλος, είστε από τις τυχερές που τα χεράκια σας “πιάνουν”, δημιουργήστε δύο φαρδιές πλεξούδες στην κορυφή του κεφαλιού, όμως μην πλέξετε μέχρι το τέλος… πιάστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας σε μία στυλάτη αλογοουρά!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like