Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

               Σχεδόν τον “φάγαμε” τον Οκτώβριο. Έναν Οκτώβριο σαφώς διαφορετικό από άλλες εποχές όπου πραγματικά οι καταστάσεις αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωράμε με motto “μία μέρα τηφορά”. Κι είναι βασικό αυτό να γίνεται με χαμόγελο κι αισιοδοξία. Αλλά ναι, και με στυλ! Ας τα πάρουμε με τη σειρά, όμως…!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με νεφώσεις θα ξημερώσει η αυριανή μέρα, οι οποίες θα εξελιχθούν σε έντονες βροχοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νησιά του Αιγαίου. Τα φαινόμενα αναμένονται να εξασθενήσουν σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 15°C και 22°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Καθώς οι περιστάσεις κθιστούν αναγκαία τη χρήση μάσκας, ο νέος εχθρός της επιδερμίδας μας έχει όνομα κι αυτό είναι “maskne”. Με την κατάλληλη περιποίηση, όμως, μπορούμε να την προλάβουμε ή να την αντιμετωπίσουμΕ. Η Frezyderm μας προτείνει το micellar water για απομάκρυνση των ρύπων ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ενυδάτωση κι αντιγηραντική δράση. Extra boost στη δράση της ενυδατικής μας κρέμας προσφέρει και το Revitalizing Serum της εταιρείας. Λίγες μόλις σταγόνες θα δώσουν στην επιδερμίδα λεία κι απαλή υφή ενώ την ίδια στιγμή θα συμβάλλει στην οξυγόνωσή της και την αύξηση της ελαστικότητάς της.

               Buh-bye skinny pants, welcome wide leg pants! Οι παντελόνες θα κυριαρχήσουν στις φετινές χειμερινές μας εμφανίσεις και είναι και λογικό. Πρόκειται για κομμάτια ιδανικά για το γραφείο και τα επαγγελματικά μας ραντεβού αλλά και για την έξοδό μας για έναν καφέ για να “ξεφορτώσουμε” από το όποιο άγχος της μέρας. Στα καταστήματα Massimo Dutti θα βρούμε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ μας και μπορούμε να το συνδυάσουμε με αυτό το πανέμορφο πουκάμισο με τη λεπτομέρεια του φιόγκου στο γιακά!

              

Με τι αξεσουάρ θα ολοκληρώσουμε το look μας;

               Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα στις παντελόνες είναι πως αναδεικνύονται ακόμη καλύτερα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια, όπως αυτά του brand Alviero Martini 1aClasse!  Και βέβαια από εκεί επιλέγουμε και μία τσάντα με το κλασσικό τύπωμα του χάρτη για τα προσωπικά μας είδη!

               Το συγκεκριμένο look δε χρειάζεται να “φορτωθεί” με πολλά αξεσουάρ ή κοσμήματα, όμως τα νέα ear cuffs της Κατερίνας Καμίση και του 2K10 Creations είναι must have!

              

               Κι επειδή δεν είναι απαραίτητο η μάσκα μας να είναι αποκλειστικά χειρουργική, η Κατερίνα μας προσφέρει μία γκάμα από πανέμορφα σχέδια σε μάσκες προσώπου οι οποίες, αν το επιθυμούμε, θα συνοδεύονται από μία θήκη με το μονόγραμμα της επιλογής μας!

               Όσο για τα μαλλιά μας; Αυτές που απολαμβάνεται μία πλούσια και μακριά κόμη, πιάστε το “στεφάνι” των μαλλιών σας με ένα στυλάτο scrunchie από το 2K10Creations…

   Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Lulus

               Jewelry& accessories photo credits: @katerina_kamisi

Photo credits: @thevoncomplex (unsplash)

You may also like