Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου

Μπήκε κι ο Σεπτέμβριος κι αυτό σημαίνει κι επίσημα “τα κεφάλια μέσα”. Βέβαια, όσο οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές και ο ήλιος μας χαμογελά, μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε μικρές αποδράσεις! Στο μεταξύ, όμως, πρέπει να επανέλθουμε στη ρουτίνα μας. Ας το κάνουμε, όπως κάθε φορά, με χαμόγελο και στυλ!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός για αύριο με εξαίρεση μερικές πρόσκαιρες νεφώσεις που θα σημειωθούν κατά τις μεσημβρινές ώρες. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 24°C και 33°Cενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Τι κι αν ημερολογιακά μπήκαμε στο φθινόπωρο; Οι εμφανίσεις μας μπορούν να παραμείνουν καλοκαιρινές με ένα μικρό twistπου ταιριάζει στα χρώματα του φθινοπώρου που πλέον θα αρχίσουμε να συναντούμε πιο συχνά. Η νέα συλλογή της Stradivarius μας δίνει ιδέες για αυτό το μεταβατικό στάδιο κι εμείς ξεχωρίσαμε τη mini πουά φούστα σε στυλ παρεό και τη συνδυάζουμε με ένα εντυπωσιακό κορμάκι, και τα δύο κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις.

               Μπορούμε, επίσης, να επιδεικνύουμε για λίγο καιρό ακόμη το καλοκαιρινό μας πεντικιούρ με ένα ζευγάρι πέδιλα ή σανδάλια. Κι αυτές οι πλατφόρμες του Alexandre Birman που θα βρούμε στα καταστήματα Καλογήρου είναι ιδανικές γι’ αυτόν το σκοπό. Στο E-shop του καταστήματος βρίσκουμε και τα εξαιρετικά backpacks του Michael Kors που μας προσφέρουν λύσεις στυλάτες και πρακτικές για όλη τη διάρκεια της μέρας!

              

               Καλή η μονοχρωμία, αλλά ποια από μας μπορεί να πει όχι σε αξεσουάρ που προσθέτουν λάμψη και χρώμα στην εμφάνισή μας; Η σειρά Tropical της Swarovski μας παρουσιάζει πανέμορφα σκουλαρίκια και βραχιόλια και το Λουλούδι της σειράς κλέβει τις εντυπώσεις!

               Και βέβαια, η νέα συλλογή ρολογιών της εταιρείας κάνει τα κομμάτια αναπόσπαστο τμήμα της εμφάνισής μας!

               Τέλος, αφότου λούσετε τα μαλλιά σας, αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν της επιλογής σας για beach waves ώστε το αποτέλεσμα να θυμίζει την καλοκαιρινή ανεμελιά των διακοπών σας!

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Elle Australia

You may also like