Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 31 Μαρτίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Τελευταία μέρα του Μάρτη σήμερα κι όλοι ελπίζουμε να τελειώσουν σύντομα αυτές οι αστάθειες στο… mood του καιρού! Οι υποχρεώσεις μας δε σταματούν ποτέ, γι’ αυτό ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και τα κατάλληλα ρούχα για (άλλη μία) επιτυχημένη εμφάνιση!

Για την Αθήνα:

                Αίθριος προβλέπεται για αύριο ο καιρός στην πρωτεύουσα με μόνη εξαίρεση τις κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί περίπου από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου κι οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

                Τι προτείνουμε;

                Εκμεταλλευτείτε τη λιακάδα και ξεκινήστε να «φωτίζετε» χρωματικά το ντύσιμό σας! Επιλέξτε μία φούστα σε ανοιχτό χρώμα (ιδανικά μία λευκή pencil) και συνδυάστε τη με μία μπλούζα off-shoulder που είναι και το νέο trend της άνοιξης. Φορέστε ένα boxy jacket κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες και για τα προσωπικά σας είδη βάλτε χρώμα στο look με μία tote bag, αν τυχόν «παίξετε» με το συνδυασμό black ‘n’ white. Τέλος από κοσμήματα επιλέξτε ένα μακρύ κολιέ, μια που κι αυτά είναι μία από τις φετινές ανοιξιάτικες τάσεις.

Athens 31-3-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

                Στη Θεσσαλονίκη αυξημένες θα είναι οι νεφώσεις, αλλά προς το απόγευμα θα διαλυθούν και θα δώσουν τη θέση τους στη λιακάδα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 19 βαθμών Κελσίου περίπου κι οι άνεμοι θα πνέουν επίσης νότιοι-νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

                Τι προτείνουμε;

                Για τις Θεσσαλονικιές φίλες μου θα μου άρεσε η επιλογή ενός άλλου trend, της σούρας. Επιλέξτε την είτε σε top είτε σε πουκάμισο (αν καταλήξετε σε top όπως εδώ προσθέστε κι ένα oversize σακάκι) και φορέστε τα boyfriend jeans σας, τα οποία παραμένουν και φέτος στη μόδα. Ένα ζευγάρι γόβες (αν τυχόν τα μπατζάκια είναι λίγο πάνω από τον αστράγαλο, θα ήταν ωραία αν οι γόβες είχαν lace up λεπτομέρεια) και μία clutch τσάντα ολοκληρώνουν το outfit. Για λίγο παραπάνω λάμψη επιλέξτε κοσμήματα statement, κατά προτίμηση σκουλαρίκια και δαχτυλίδι.

                Thessaloniki 31-3-2016

Τέλος, για τα μαλλιά σας, το λείο χτένισμα παραμένει (επίσης) στη μόδα κι είναι ένα χτένισμα για όλες τις ώρες, όλες τις περιστάσεις και φυσικά όλα τα looks!

Sleek

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

You may also like