Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 4 Αυγούστου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Και καλό μήνα! Πώς μου είστε; Ήρθε κι ο Αύγουστος ο οποίος, όπως κι ο Ιούλιος, είναι άκρως καλοκαιρινός και κυρίως… ζεστός! Για αύριο οι θερμοκρασίες σε γενικές γραμμές αναμένονται λίγο πιο ανεκτές, οπότε ας δούμε τι καιρό θα κάνει ακριβώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… επόμενη στάση η ντουλάπα σας για να φτιάξετε άλλο ένα στυλάτο και καλοκαιρινό look!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 27 και 34 βαθμών Κελσίου. Ανάσα δροσιάς αναμένονται επίσης με τα βοριαδάκια εντάσεως περίπου 3-5 μποφόρ που θα πνέουν στη διάρκεια της ημέρας.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα όμορφο playsuits (ξέρετε, εκείνα τα γλυκύτατα κοντά φορμάκια!) σε έντονο χρώμα και συνδυάστε το με πλατφόρμες με ψάθα aka πλατφόρμες – εσπαντρίγιες. Μία μετρίου μεγέθους saddle bag σε πιο γήινο τόνο  είναι ιδανική για τα προσωπικά σας είδη. Από εκεί κι ύστερα, τα κοσμήματα είναι φίλοι σας, ειδικά τα γεωμετρικού σχεδίου σκουλαρίκια και τα chained rings. Σαν extra επιλέξτε μία μπουτονιέρα για τα μαλλιά σας!

Athens 4-8-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με νεφώσεις αναμένεται να ξεκινήσει η μέρα στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες αναμένονται να διαλυθούν κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία αναμένεται, παρ’ όλα αυτά υψηλή (περίπου 25 έως 33 βαθμοί Κελσίου) ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με τάση να μεταβληθούν σε νοτιάδες εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Αν στη ντουλάπα σας υπάρχει ένα ασύμμετρο maxi φόρεμα… ήρθε η στιγμή του – αν είναι και cut out όπως αυτό εδώ, σούπερ! Συνδυάστε το με laced πέδιλα σε μία nude απόχρωση και μία τσάντα crossbody, κατά προτίμηση να ταιριάζει με το χρώμα του φορέματος. Δώστε στο look μία ιδέα boho με ένα κολιέ αντίστοιχου τύπου κι ένα βραχιόλι με πέτρες, ενώ αρκεί ένα ζευγάρι απλά stud σκουλαρίκια. Αν, μάλιστα, αποφαίσατε να παίξετε με το μπλε χρώμα και φέτος επενδύσατε στην τάση που θέλει μπλε γυαλιά ηλίου… ακόμα καλύτερα!

Thessaloniki 4-8-2016

Τέλος, για το hair styling σας, θα μου άρεσε ένας κότσος χαμηλά στο σβέρκο, τον οποίο μπορείτε και να στολίσετε με ένα αξεσουάρ, όπως η μπουτονιέρα που ανέφερα παραπάνω.

Low bun

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

 

You may also like