Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 4 Ιουνίου

Τι φοράμε σήμερα - bannerΚαλημέρα σε όλα τα αγαπημένα κορίτσια του TheK-Magazine!  Μα δεν είναι τέλεια που ήρθε κι επίσημα το καλοκαίρι; Επειδή, όμως, ο καιρός είναι ακόμα κομματάκι αναποφάσιστος, ας δούμε τι… θα δούμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται για αύριο ο καιρός στην Αθήνα, με μία αραιή συννεφιά κατά το μεσημεράκι, ενώ θα πνέουν βοριαδάκια εντάσεως περίπου 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι, παρ’ όλα αυτά σχετικά υψηλή και θα κυμαίνεται μεταξύ 24 και 30 βαθμών Κελσίου.

Τι προτείνουμε;

Για σας, εν Αθήναις φίλες, θα μου άρεσε ένα… ναυτικό look. «Παίξτε» με τις ναυτικές ρίγες – κατά προτίμηση με shortsή βερμούδες – κι από επάνω φορέστε ένα tanktopσε κόκκινο για να μην είστε ντυμένες αποκλειστικά με μπλε και λευκό. Επιλέξτε για τα ποδαράκια σας ένα ζευγάρι πλατφόρμες – αν έχετε τίποτα και σε denimακόμα καλύτερα – και κρατήστε για τη βόλτα σας μία μεγάλη τσάντα, είτε στα χρώματα που θα έχετε πάνω σας είτε ακόμα και με ναυτικές ρίγες. Από αξεσουάρ, επιλέξτε ένα statement κολιέ.

Athens 4-6-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Στη συμπρωτεύουσα θα είναι κάπως πιο συννεφιασμένος το μεσημέρι ο καιρός με μικρή πιθανότητα βροχή, ενώ θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία, βέβαια, θα είναι υψηλή και θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Τι προτείνουμε;

Όσο για εσάς, καρντασίνες κοριτσάρες, με εμπνέει ένα ολίγον… αλήτικο look! Αν το «έχετε» με τα σαλβάρια ή αν θέλετε να το τολμήσετε, λέω απλά να το κάνετε! Συνδυάστε το με ένα Teeή tanktop με μία στάμπα και σανδάλια που μαγνητίζουν το βλέμμα. Μία τσάντα messenger κι από αξεσουάρ ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια – ή κρίκους – θα είναι η σούπερ πινελιά!

Thessaloniki 4-6-2015

Messy ponytail Τέλος για hairstyle θα μου άρεσε να κάνετε μία επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά.

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς.

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών:  www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like