Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 5 Μαρτίου

               Έφτασε ο Μάρτης, ο πρώτος μήνας της άνοιξης! Λογικά πολλές ήδη έχετε στολίσει το χεράκι σας με τον παραδοσιακό “Μάρτη”, όμως αυτός για την πρώτη εβδομάδα προβλέπεται όπως συνηθίζουμε να τον χαρακτηρίζουμε: γδάρτης και παλουκοκάφτης! Ωστόσο, εμείς αύριο περνάμε τη μέρα μας με διάθεση ανοιξιάτικη και μεταφέρουμε αυτή τη διάθεση και στην εμφάνισή μας! Ας τα δούμε όλα με τη σειρά….!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Συννεφιασμένη και με αυξημένη πιθανότητα βροχής θα ξημερώσει η αυριανή μέρα, ιδίως στα δυτικά και βόρεια της χώρας. Τα φαινόμενα αναμένονται να κινηθούν προς τα ανατολικά ηπεριωτικά και τα νησιά του Αιγαίου, ενώ στο Ιόνιο πιθανώς να ενταθούν και σε σποραδικές καταιγίδες. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά μέσο όρο από 8°C έως 16°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί εντάσεως από 5 έως 7 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

               Τι προτείνουμε;

               Η νέα συλλογή των Massimo Dutti έχει καταφθάσει κι είμαστε super excited! Την καλωσορίζουμε με αυτόν τον ανοιξιάτικο συνδυασμό με την πλισέ παντελόνα culottes και το φαρδύ πουκάμισο σε γήινους αλλά ανοιξιάτικους τόνους!

               Τα αγαπημένα μας Calzedonia μας συντροφεύουν και στο μεταβατικό αυτό στάδιο του καιρού και μπορούμε να κάνουμε ανοιξιάτικο fashion statement ακόμη κι αν το καλσόν μας είναι μονόχρωμο!

               Τα western μποτάκια ήρθαν για να μείνουν και βρίσκουμε το στυλ που μας ταιριάζει στα καταστήματα Tsakiris Mallas!

               Η Pandora φέρνει τη λάμψη και την άνοιξη με τη νέα τη συλλογή. Απόδειξη το κολιέ – μπουμπούκι και τα σκουλαρίκια πεταλούδες!

               Όσο κι αν μας πειράζετε εσείς τα αγόρια για τις τσάντες μας, δε μπορείτε να αρνηθείτε πως συχνά πυκνά σας εξυπηρετούν κι εσάς όταν μας συνοδεύετε (true story!) ! Εμείς σας αγαπάμε, όμως, και το κάνουμε με χαρά… αλλά και με στυλ χάρη στη Guess που φέρνει στην Ελλάδα ο Tsakiris Mallas!

               Λατρεύω τις καπαρντίνες και την άνοιξη ανυπομονώ να χαρώ το δικό μου αγαπημένο κομμάτι! Κι αν θέλετε να επενδύσετε σε μία όμορφη καπαρντίνα, τότε και πάλι τα Massimo Dutti σας περιμένουν για να διαλέξετε το πανωφόρι που ταιριάζει καλύτερα σε σας!

               Τέλος, πιάστε τα πλαϊνά τμήματα των μαλλιών σας και δημιουργήστε μία πλεξούδα, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σας ελεύθερα με το styling της επιλογής σας – curly ή ίσια, αναλόγως τη διάθεσή σας!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like