Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 7 Μαΐου

Yup, we’re back to business!

               Τέλος στα SMS και τα έντυπα μετακίνησης, πλέον μπορούμε να βγούμε κάπως πιο ελεύθερα από το σπίτι – φυσικά διατηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προφύλαξης! Τι σημαίνει αυτό; Πως σιγά σιγά ξεκινάμε να κοιτάμε και πάλι το εσωτερικό της ντουλάπας μας αναρωτώμενες… “τι φοράω αύριο;” για να μπορώ και πάλι να εντυπωσιάσω με το look μου! Αλλά ας μην ξεχνιόμαστε… ας τα πάρουμε με τη σειρά!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Αν και θα ξεκινήσει με νεφώσεις η αυριανή μέρα, δεν υπάρχει λόγος να αποκαρδιωθούμε, καθώς ο καιρός θα είναι σε γενικά πλαίσια αίθριος με παροδικές νεφώσεις που θα πυκνώσουν κατά τις απογευματινές ώρες. Τις ίδιες ώρες πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα βορειοανατολικά της χώρας. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12°C και 22°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως από 4 έως 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Ένα από τα καλύτερα κομμάτια για τη μεταβατική αυτή περίοδο από την άνοιξη στο καλοκαίρι είναι τα ελαφριά πλεκτά φορέματα και στη νέα συλλογή της Zara μπορούμε να επιλέξουμε εκείνο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις συνήθειες και φυσικά το στυλ μας!

              

Zara

               Η πρακτικότητα ενός τέτοιου φορέματος το καθιστά κατάλληλο για κάθε περίσταση και με τα ξεχωριστά sneakers της ανοιξιάτικης συλλογής 1A Classe Alviero Martini δημιουργούμε πανεύκολα ένα look κατάλληλο για το γραφείο αλλά και για μία βόλτα για να χαλαρώσουμε – ο δροσερός καφές στο χέρι προαιρετικός αλλά ταιριαστός!

          

1A Classe Alviero Martini

               Η αγαπημένη μας Πριγκιπώ έμεινε κοντά μας σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας παρουσιάζοντάς μας τις δημιουργίες της τις οποίες και μπορούσαμε ανά πάσα στιγμή να προμηθευτούμε από το e-shop της! Φυσικά η Palette συλλογή μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τους δικούς μας συνδυασμούς!

              

Πριγκιπώ

               Φυσικά δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου μας για να προστατεύσουμε τα μάτια μας από το έντονο ηλιακό φως. Η Safilo Group φέρνει στην Ελλάδα τη συλλογή της Polaroid και μας πιάνει μία μικρή νοσταλγία με αυτό το ζευγάρι ταρταρούγας…

              

Polaroid

                … τα οποία θα τα έχουμε ήδη βάλει αποβραδίς στην Le Pandorine τσάντα ώμου!

              

Le Pandorine

               Τώρα που ξεκινάμε να βγαίνουμε από το σπίτι, σαφώς και δε θα βγούμε με το μαλλί σε κατάσταση… αποσύνθεσης! Ακόμη κι αν το ραντεβού με τον hairstylist μας για τις απαραίτητες επιδιορθώσεις αργεί λίγο, μπορούμε να καμουφλάρουμε την όποια ατέλεια με ένα πάντα παιχνιδιάρικο και ποτέ out of fashion messy bun!

              

               Ένα πανωφόρι εξακολουθεί να είναι απαραίτητο αυτήν την περίοδο και αυτή η cropped καμπαρτίνα της Zara είναι ότι πιο trendy θα μπορούσαμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας!

             

Zara

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιστροφή και με το καλό να ανταλλάσσουμε fashionideas για κάθε στιγμή της ημέρας μας χωρίς φόβο! Μέχρι τότε #Stay_Safe, OK?

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hair style photo credits:Hello Fashion

Photo credits: @tarasov (unsplash)

You may also like