Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 9 Ιανουαρίου

Νέα χρονιά και ήδη έχουμε κάνει τα New Year Resolutions μας! Και μια που ήδη έχουμε επιστρέψει στις υποχρεώσεις μας, έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας! Αυτό, φυσικά, σημαίνει πως θα τις κάνουμε και με στυλ! Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά, όπως κάνουμε κάθε φορά!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Καθώς ο Ηφαιστίωνας (*γκρρρ!*) ξεκινά να αποχωρεί από τη χώρα, ο καιρός αναμένεται ηλιόλουστος με αραιές νεφώσεις μόνο στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και την Εύβοια, ωστόσο με χαμηλές θερμοκρασίες ακόμη. Περιμένουμε τον υδράργυρο να κυμανθεί μεταξύ 3°C και 10°C, ενώ οι άνεμοι αναμένονται να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Οι φαρδιές παντελόνες κάνουν φέτος ένα δυνατό comebackκι εμείς επιλέγουμε τη δική μας από τη χειμερινή συλλογή των Marks&Spencer και το συνδυάζουμε με ένα cozy πουλόβερ σε ένα ζωντανό χρώμα! Και βέβαια, το φαρδύ μπατζάκι ενδείκνυται για να επιδεικνύουμε τα ζεστά μποτίνια των Envie Shoes!

               Η διακριτική λάμψη των κοσμημάτων του αγαπημένου My Milky Way μας συνοδεύει και τη νέα χρονιά και ξεχωρίζουμε τα studσκουλαρίκια που εμπνέουν για να κλειστούμε σε μία σκοτεινή αίθουσα κινηματογράφου, ένα λεπτό βραχιόλι κι ένα multi-layered δαχτυλίδι!

               Εφοδιάζουμε με όλα τα απαραίτητα προσωπικά μας αντικείμενα στη στυλάτη hand bag μας από την Posset

               … και δεν ξεχνάμε, φυσικά, τα all time classic RayBan γυαλιά ηλίου μας που μας φέρνει στην Ελλάδα η Luxottica!

               Ντυνόμαστε ζεστά με ένα μακρύ μπουφάν με πούπουλα, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν θα είμαστε και κομψές! Αυτό το πετυχαίνουμε γι’ άλλη μία φορά με τη βοήθεια των Marks&Spencer!

               Τέλος, πιάνουμε τα μαλλιά της κορυφής του κεφαλιού μας σε έναν ατημέλητο κότσο κι έχουμε ένα απλό yet chic hair style!

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Undercut

You may also like