Τι φοράμε… στην παραλία; The Beach Edition Vol. 2

Ήδη οι πρώτες μας βουτιές έχουν ξεκινήσει και βεβαίως κάνουμε και το σχεδιασμό… της βαλίτσας μας για το ταξίδι μας! Και τι δε θα λείπει από αυτήν; Μα το μαγιό μας, τι άλλο; Τι φοράμε, λοιπόν… για τις βουτιές μας;

               Η νέα καλοκαιρινή συλλογή του Tezenis είναι και φέτος μία κομψή και πολύχρωμη πρόταση και μπορούμε είτε να επιλέξουμε σε ένα σετ, όπως αυτό το μπικίνι που θυμίζει διακοπές σε τροπικό προορισμό…

              

               … όμως αγαπάμε και την ανάμειξη στυλ και σχεδίων, όπως αυτό το strapless bikini top κι αυτό το ψηλόμεσο σλιπ μπικίνι!

              

               Ένα petit φορεματάκι είναι πάντα απαραίτητο για την παραλία, σωστά;

              

               Και βέβαια πλέον το ολόσωμο μαγιό έχει ξεφύγει από το κλασσικό αθλητικό του “κόψιμο” και μπορούμε να διαλέξουμε ένα κομμάτι με μοναδικό χαρακτήρα – όπως το δικό μας! Αφήστε που φοριέται και σαν κορμάκι με μία φούστα ή ένα “skort” (όχι δεν είναι τυπογραφικό, μιλάμε για φούστα-σορτς, aka “skort”!) για το γεύμα μας μετά τη θάλασσα!

              

               Πού πας… ξυπόλητη στην άμμο; Θα καείς! Προστάτευσε τα ποδαράκια σου… με στυλ, χάρη στα χειροποίητα σανδάλια του Sandalia Cyclades!

               Ένα τσαντάκι είναι πάντα πρακτικό για την παραλία, μια που εκεί μπορούμε να έχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα, ενώ μπορεί να γίνει και style statement. Ειδικά όταν μιλάμε για τις δημιουργίες του SeeMyBag Handmade που μυρίζουν καλοκαίρι!

               Αν και θεωρείται αυτονόητο, δεν αμελούμε τη φροντίδα της επιδερμίδας μας. Η σειρά αντηλιακών της Nuxe μας περιμένει σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη τη χώρα και ξεχωρίζουμε το αντηλιακό λάδι του brandμε αρωματικές νότες πορτοκαλιάς και βανίλιας που εφαρμόζεται πανεύκολα,  καθώς και την αντηλιακή κρέμα προσώπου. Added bonusκι η προστασία ενάντια στην πρόωρη γήρανση γης επιδερμίδας!

         

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Από εμένα; Καλές βουτιές!

               Sandals’ photo credits: @sandaliacyclades/Instagram

               Bag’s photo credits: @seemybag_handmade/Instagram

Photo credits:@belart84 (unsplash)

You may also like