Τι φοράμε… στην παραλία; The Beach Edition

Κοντεύουμε να αποχαιρετίσουμε το Μάιο και, παρά τις συνθήκες στις οποίες αναμένεται να περάσουμε το καλοκαίρι μας, δεν παύουμε να φανταζόμαστε ήδη τον εαυτό μας στην ακροθαλασσιά παρέα με τους αγαπημένους μας. Επειδή, λοιπόν, θέλουμε κι αυτό το καλοκαίρι να το χαρούμε στο full, δε θα λέγαμε όχι σε μία μικρή ανανέωση της γκαρνταρόμπας παραλίας!

               Ξεκινάμε με το φλέγον ζήτημα του μαγιό – προσωπικά, προσπαθώ τουλάχιστον ένα μαγιό να είναι ανανεωμένο! Η Calzedonia είναι κοντά μας κι αυτό το καλοκαίρι με τα υπέροχα κομμάτιαπου δεν είναι απαραίτητο να είναι 100% σεταρισμένα, αλλά υποστηρίζουν και τη mix ‘n’ match διάθεσή μας. Δείτε για παράδειγμα πόσο όμορφα μπορεί να ταιριάξει αυτό το μονόχρωμο onestrap μπικίνι top με αυτό το floral bikini bottom!

              

Calzedonia bikini top & bottom

               Και βέβαια, αν θέλουμε μία αλλαγή στο σύνηθες στυλ μας, αυτό το ιδιαίτερο ολόσωμο θα κλέψει τις εντυπώσεις!

              

               Ένα άνετο ζευγάρι σαγιονάρες είναι απαραίτητο ακόμη και για τις μικρές αποδράσεις στις κοντινές παραλίες. Έτσι, ακόμη ένα καλοκαίρι το brand Havaianas είναι κοντά μας με νέα σχέδια που φέρνουν ζωηράδα και χρώμα στο καλοκαίρι μας. Η νέα συλλογή παρουσιάστηκε μέσω ZOOM Call στις αρχές του μήνα κι υπόσχεται ειδικά φέτος να προσφέρει στους fan του την απαραίτητη αισιοδοξία που ταιριάζει με το ανέμελο καλοκαιρινό κλίμα!

              

Havaianas logomania

               Ναι, συμφωνώ πως δε μπορούμε να ξεκινήσουμε από το σπίτι μας φορώντας ΜΟΝΟ το μαγιό μας. Στα καταστήματα Tezenis μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας beachwear outfit με ένα tank top κι ένα σορτσάκι…

              

               … ή μπορούμε να επιλέξουμεένα από τα ιδιαίτερα πετσετέ γιλέκα του αγαπημένου Sun Of A Beach για να συνδυάσουμε το σορτσάκι! Και βέβαια εκεί θα βρούμε εκτός από πετσέτες με εμπνευσμένα patternsκαι στυλάτες τσάντε θαλάσσης που θα μας βοηθήσουν να κουβαλήσουμε την απαραίτητη… προίκα μας!

              

Φυσικά δεν παραλείπουμε το αντηλιακό μου. Φέτος η KORRES, με στόχο την αποτελεσματική προστασία του δέρματος από τον ήλιο και τη φωτογήρανση, με το μήνυμα #StopSunAgeing καινοτομεί με το νέο πρωτοποριακό Διφασικό Αντηλιακό Splash. Σε δύο εκδοχές -Αγγούρι & Υαλουρονικό και Ginseng & Υαλουρονικό- με τεχνολογία wettech, συνδυάζει υψηλή προστασία από τον ήλιο, έως και 3 φορές πιο ενισχυμένη ενυδάτωση, αντιγηραντική δράση και ένα μοναδικό cooling effect.

Το υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και ένα ισχυρό mix φυτικών εκχυλισμάτων, ελαίων και βιταμινών, ανάμεσα στα οποία τα εκχυλίσματα ginseng και βιολογικού αγγουριού, επαναφέρουν την επιδερμίδα από την αφυδάτωση που προκαλεί η θάλασσα, η ζέστη και ο ήλιος. Η λειτουργία του φυσικού δερματικού φραγμού ενισχύεται από ένα αποτελεσματικό ενυδατικό φιλμ, το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο και προστατευμένο από τη φωτογήρανση, η υφή του βελτιώνεται, ενώ η αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης είναι άμεση και έντονη, «ξεπερνώντας» τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Η τεχνολογία wet-tech εγγυάται, παράλληλα, τη μέγιστη απόδοση των αντηλιακών φίλτρων ακόμα και σε βρεγμένο δέρμα.

KORRES

               Φυσικά, μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Από εμένα; Καλές βουτιές και να είστε σίγουρες, φίλες μου, πως θα επανέλθουμε με πολλές ακόμη special editions!

Photo credits: @yoannboyer (unsplash)

You may also like