Τι φοράμε… τις τελευταίες μέρες του #Menoume_Spiti;

Μία ακόμη special edition πριν την αρχή της “μεγάλης εξόδου”, η οποία καλό θα ήταν να γίνει με σύνεση και προσοχή!

Όχι, όχι, δεν είναι ψέμα! Σιγά-σιγά ξεκινάμε να επιστρέφουμε στη ζωή μας. Σαφώς με μεγάλη προσοχή αλλά κι υπευθυνότητα, αλλά αυτά είναι που θα μας βοηθήσουν να αρχίσουμε και πάλι να κάνουμε σχέδια κι όνειρα – όχι πως δεν κάναμε και όλο αυτό το διάστημα, απλά τώρα θα πεισμώσουμε και λίγο παραπάνω να τα πετύχουμε! Αυτή τη βδομάδα εξακολουθούμε να #Menoume_Spiti, και φροντίζουμε να το χαρούμε αναλόγως και να το δούμε ως ευκαιρία όσα κάναμε όλο αυτό το διάστημα επειδή είχαμε το χρόνο να τα τηρήσουμε και στο μέλλον!

            Η Stradivarius παρουσιάζει ήδη τη νέα συλλογή της και φυσικά ένα μεγάλο κομμάτι της ανταποκρίνεται και στις ιδιαιτερότητες των ημερών που διανύαμε μέχρι τώρα! Ωστόσο, ένα paperbag παντελόνι είναι ότι πρέπει για να βγούμε από τη ρουτίνα της πυτζάμας, συνδυάζοντάς το με μία μπλούζα κορμάκι σε έντονο κι απόλυτα ανοιξιάτικο σμαραγδί χρώμα! Ιδανικό σετ για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας, είτε αυτή περιλαμβάνει Zoom calls, είτε να ολοκληρώσουμε έγγραφα και projectsείτε πολύ απλά για να βάλουμε μία παύση στην αίσθηση “cocooning”!

           

            Αν θέλετε να βγείτε για ένα σύντομο περίπατο για να σας δει λίγο ο ήλιος (ξέρουμε όλοι τα θαύματα της βιταμίνης D!), στον Καλογήρου μπορούμε να βρούμε τα πιο trendy sneakersπου θα ταιριάξουν με κάθε μας στυλ από εδώ και πέρα! Εμείς ξεχωρίσαμε αυτά της  συλλογής Hoganπου παντρεύουν το γήινο μπεζ με μοντέρνες μεταλλικές λεπτομέρειες!

           

            Τελειώνοντας από τις υποχρεώσεις μας (ανεξάρτητα αν αυτές είναι πλέον εντός οικίας) έρχεται η ώρα να περιποιηθούμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας! Και τι καλύτερο από ένα mini face spaμε μία μάσκα προσώπου; Κι αν είναι η μέρα της απολέπισης, η Never A Dull Moment της Origins που θα βρούμε στο Sephora.gr μας περιμένει να τη γνωρίσουμε! Με εκχύλισμα papaya και κόκκους mango και βερίκοκου, τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας αποτελούν παρελθόν κι αυτή αποκτά άμεσα τη λάμψη και την υγιή της όψη!

          

            Την επίδραση του ενεργού άνθρακα στην επιδερμίδα μας τη γνωρίζουμε πλέον όλες μας. Έτσι η Clear Improvement της Origins “παντρεύει” τον ενεργό άνθρακα με το μέλι για να καθαρίσει σε βάθος της επιδερμίδα απομακρύνοντας ρύπους και τοξίνες, να τη θρέψει και να απελευθερώσει τους πόρους ώστε μετά αυτή να αποκτά τη φρεσκάδα που της αξίζει!

           

            Δεν ήταν λίγες οι φορές όλο αυτό το διάστημα που μία καλή ταινία ή μία σειρά που μας οδηγούσε από το ένα cliffhanger στο άλλο, (μας έκαψε το “La Casa De Papel”, φέτος, BTW!). Για να νιώσουμε ακόμη πιο ρεαλιστικές κάθε σκηνές, η LG μας παρουσιάζει τις τηλεοράσεις νέας τεχνολογίας OLED. Τα αυτοφωτιζόμενα pixels σε συνδυασμό με την ποιότητα ήχου Dolby Atmos εντείνουν την εμπειρία του “Movie @Home” και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι… να καθίσουμε αναπαυτικά με τους αγαπημένους μας έχοντας σβήσει τα φώτα και να έχουμε έτοιμο το popcorn (OK, κάπως ανθυγιεινό, αλλά τι πιο ταιριαστό;)!

           

            Ας κάνουμε την ατμόσφαιρα, όμως, ακόμη πιο cozy, τι λέτε; Κι ένα αρωματικό κερί μπορεί να μας ελαφρύνει από το όποιο άγχος της επόμενης μέρας (hint: να μη φοβάστε, είμαστε πιο δυνατοί απ’ όσο νομίζουμε!). Ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης μας παρουσιάζει τις δικές του επιλογές από τα κεριά του ισπανικού οίκου Ladenac που συνδυάζουν την πολυτέλεια με τη φύση. Εμείς ξεχωρίζουμε το Fleur D’ Oranger με νότες περγαμόντο και γιασεμιού να συναντούν τα άνθη πορτοκαλιού και grapefruitγια να καταλήξουν στο γλυκό σανδαλόξυλο αλλά και το Cologne Agrumes Sicile, που τα αρώματα παιώνιας, λευκών λουλουδιών και σπόρων ambrette θα μας ταξιδέψουν στον ιταλικό νότο (και ναι, θα καταφέρουμε κάποια στιγμή να το ζήσουμε και τον ιταλικό νότο σε μία απόδραση *personal goal*!)!

         

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, #StayHome and #StayHealthy ! Λίγο έμεινε ακόμη!

Photo credits: @fivepointseven (unsplash)

You may also like