“Το Κορίτσι με το Τατουάζ” έρχεται στη μικρή οθόνη

Από τη στιγμή που έφτασε στα βιβλιοπωλεία, το πρώτο βιβλίο της τριλογίας “Millennium” του Stieg Larsson έγινε γρήγορα παγκόσμιο φαινόμενο. Το “Κορίτσι με το Τατουάζ” κέρδισε αμέσως εκατομμύρια αναγνώστες ανά τον κόσμο κι οι κινηματογραφικές μεταφορές ήταν πλέον θέμα χρόνου. Μετά από τις σουηδικές ταινίες αλλά και τη σκοπιά του David Fincher το 2011, η streaming πλατφόρμα του Amazon αποφάσισε να επαναφέρει την punkhacker Lisbeth Salander.

               Αν κι η νέα σειρά θα εμπνέεται από τα βιβλία του Larsson αλλά και του David Lagercrantz που ανέλαβε το “Millennium” μετά το θάνατο του Larsson, δε θα είναι άμεση μεταφορά των βιβλίων. Αντίθετα, στόχος της Amazon είναι μία παραγωγή που θα περιστραφεί αποκλειστικά γύρω από το χαρακτήρα της Salander.

               Την παραγωγή της σειρά θα αναλάβει η υπεύθυνη παραγωγής των επιτυχημένων tv shows “Outlander” και “The Crown”, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποια ηθοποιός θα αναλάβει να σηκώσει το βαρύ φορτίο του ρόλου της Salander. Εδώ να θυμίσουμε πως το 2011 την εσωστρεφή hacker είχε υποδυθεί η Noomie Rapace και, σε μία λιγότερο τυχερή παραγωγή του 2018 η Claire Foy.

               Όσοι απολαύσαμε να διαβάζουμε τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Michael Blomkvist και της Lisbeth Salander απλά αναμένουμε με αγωνία για το αποτέλεσμα επί της οθόνης!

               Πηγή: Empire

You may also like