Το κουκλίστικο σπίτι της Megan Hess!, από τη Λίνα Γριβογιάννη

Το σπίτι της εικονογράφου Megan Hess είναι από εκείνα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει. Είναι κοριτσίστικο και γυναικείο παράλληλα, γεμάτο από καλό γούστο, τα χρώματα του είναι υπέροχα συνδυασμένα, έχει μία απίστευτη ζωντάνια και μία μοναδική ενέργεια που τη νιώθεις απλά και μόνο κοιτώντας τις φωτογραφίες.
decorology-gallerywall

Με τη βοήθεια του Adore Magazine καταφέραμε να “εισβάλουμε” στον κομψό κόσμο μιας γυναίκας που μας δίνει μία από τις πιο όμορφες και κομψές εικόνες σχετικά με τη μόδα μέσα από τα σχέδια της. Η Megan Hess, έχει στολίσει το σπίτι της με χρώμα, τα σκίτσα της, με μαξιλάρια που έχουν δικά της σκίτσα, εικόνες από την αγαπημένη της Audrey, – που μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού και εκείνη υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα πρότυπα κομψότητας.
decorology-studio

Αν λοιπόν είσαστε θαυμαστές της Coco ή της Audrey και αγαπάτε την αισθητική τους τότε το πιο πιθανό είναι ότι αυτό το σπίτι θα αποτελέσει για εσάς την μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης.
decorology-megan-closet
Η ντουλάπα της, το γραφείο της ακόμα και το μπάνιο της είναι υπόδειγμα αισθητικής και κομψότητας. «Προσπαθώ να ταχτοποιώ τα ρούχα μου με χρωματική διάταξη, αλλά ποτέ δεν διαρκεί.» «Αγαπώ το λευκό γιατί είναι λαμπερό, και πάντοτε κομψό.»
megan-hess31
Σε ότι αφορά στην κρεβατοκάμαρα της, θεωρώ ότι το δωμάτιο με αυτή την υπέροχη ροζ απόχρωση είναι το όνειρο κάθε μικρού κοριτσιού!

pink-girls-bedroom

You may also like