Latest Fitness news

fitness 1Και πάλι οι έρευνες και οι επιστημονικές παρατηρήσεις στο μικροσκόπιο. Μάθετε εδώ τα τελευταία νέα που αφορούν στην υγεία, τη διατροφή, τις ανθρώπινες σχέσεις και συνήθειες.
Fitness news
 Το 50% των γυναικών θεωρούν σημαντικότερο το να ικανοποιήσουν το σύντροφό τους στο κρεβάτι από το να ικανοποιηθούν οι ίδιες. Αυτό συμπίπτει με τη γενική τάση των γυναικών να εστιάζουν στις ανάγκες των άλλων. Eπιπλέον θεωρούν ότι αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να πείσουν το σύντροφο τους ότι είναι καλός εραστής τονώνοντας το εγώ του.

 Αν η ζέστη και ο ιδρώτας αφήνουν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα σας δοκιμάστε να εφαρμόσετε παιδική πούδρα. Η τελευταία ξηραίνει την ακμή και καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς.

 Δύο ημέρες μετά την αποτρίχωση στο μπικίνι με κερί, κάντε απολέπιση με κυκλικές κινήσεις στο σημείο. Έτσι, θα αποφύγετε τη θυλακίτιδα και θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα.

fitness 2 Τα κόκκινα σταφύλια πέραν της καρδιοπροστασίας που παρέχουν, προστατεύουν και την ακοή. Η ρεσβερατρόλη είναι μία ισχυρή χημική ουσία που προστατεύει από τις φλεγμονές που σχετίζονται με την απώλεια ακοής αλλά και με τη γνωστική λειτουργία και τη γήρανση.

 Για να εξασφαλίσετε την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να τα βγάλετε πέρα σε μία απαιτητική ημέρα χρειάζεστε πάντα πρωτεΐνες στο πρωινό σας.

 Έως και 20% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο έχουν όλοι όσοι δεν γυμνάζονται, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Νότιας Αυστραλίας.

fitness 3 Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο Κεντ των ΗΠΑ αποδείχθηκε ότι τα smartphones βλάπτουν σοβαρά την υγεία, καθώς μειώνουν τη φυσική δραστηριότητα και ευνοούν την καθιστική ζωή.

 Το 95% των Αμερικάνων δεν πλένουν τα χέρια τους μετά τη χρήση μιας δημόσιας τουαλέτας, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Michigan. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σωστό πλύσιμο των χεριών μετά τη χρήση τουαλέτας βοηθά στη μείωση της εξάπλωσης σοβαρών μεταδιδόμενων ασθενειών, όπως η ηπατίτιδα.

 Σύμφωνα με έρευνα του ίδιου πανεπιστημίου η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων συσκευών λίγο πριν τον ύπνο υπονομεύει την ποιότητά του, διότι το φως που εκπέμπουν αυτές τις συσκευές μειώνει τα επίπεδα μελατονίνης, της ορμόνης δηλαδή που τον διευκολύνει.

 Το 80% των ασθενών του σακχαρώδους διαβήτη ανήκει στη μεσαία ή στη χαμηλή εισοδηματική τάξη. Αν και η νόσος συνδέεται με το δυτικό τρόπο ζωής, σίγουρα όμως δεν αποτελεί ασθένεια των πλουσίων.

The number of university applicants has fallen by 7.7% Οι σπουδές χαρίζουν μακροζωία. Σύμφωνα με έρευνα του ΟΟΣΑ, οι άνδρες με πτυχίο δεν κερδίζουν μόνο μία θέση στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας, αλλά και 8 επιπλέον χρόνια ζωής. Στις γυναίκες το πανεπιστήμιο χαρίζει 4 επιπλέον χρόνια ζωής. Έρευνα του πανεπιστημίου του Οτάγκο στη Νέα Ζηλανδία αποκάλυψε ότι οι γυναίκες που τρέφονται σωστά επειδή αγαπούν να μαγειρεύουν θρεπτικά και υγιεινά μενού έχουν πιο χαμηλό δείκτη μάζας σώματος από εκείνες που μαγειρεύουν μόνο για να ευχαριστήσουν τους άλλους.

 Έρευνα του πανεπιστημίου του Σικάγο δείχνει πως οι λιγότερες ώρες ύπνου μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης σε υγιείς νέους άνδρες. Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί μεταξύ άλλων να πλήξουν αρνητικά τις σεξουαλικές επιδόσεις, την αναπαραγωγική ικανότητα, τη μυική δύναμη και τη ζωτικότητα του άνδρα.

Πηγή: περιοδικό Forma

You may also like