Το μέλι μανούκα είναι θησαυρός για το δέρμα μας

Από το καλαμπόκι, στο κουρκουμά και στο λάδι καρύδας, φαίνεται ότι δεν μπορούμε να χορτάσουμε τα superfoods, μιας από μόδα, κατέληξαν να γίνουν μέρος της καθημερινής μας διατροφής. Η τελευταία μας αγάπη δε, ακούει στο όνομα, μέλι μανούκα, τα οφέλη του οποίου, επεκτείνονται και στην επιδερμίδα μας. Σύμφωνα με τους, το συγκεκριμένο μέλι είναι μία από τις πιο μοναδικές και ωφέλιμες μορφές του μελιού σε ολόκληρο τον κόσμο. Ενώ το ακατέργαστο μέλι μπορεί να συμβάλει στην ενυδάτωση του δέρματος, το μέλι μανούκα που παράγεται από μέλισσες που τρέφονται από το δέντρο μανούκα, μπορεί να κάνει το ίδιο και ακόμα περισσότερα, όπως το να μειώσει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Δεν είναι περίεργο συνεπώς, ότι τόσες προσωπικότητες έχουν αποφασίσει ομόφωνα και το έχουν εντάξει στην καθημερινή τους διατροφή.

Η θεραπεία αντιγήρανσης, δεν απαιτεί πάντοτε πλήρη αναθεώρηση της ρουτίνας μας. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι η ενυδάτωση. Το πρώτο βήμα για τη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων είναι η επαρκής υγρασία στο δέρμα μας. Το μέλι μανούκα διατηρεί την υγρασία χωρίς να μετατρέπει το δέρμα σε λιπαρό, καθιστώντας το έτσι μια υπέροχη προσθήκη σε μια αντιγηραντική ρουτίνα φροντίδας του δέρματος. Μιλώντας για ενυδάτωση, το συγκεκριμένο μέλι, έχει επίσης και ενυδατικές ιδιότητες που μπορούν να σας χαρίσουν μια λαμπερή επιδερμίδα. Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για ένα ακτινοβόλο, απαλό και εύπλαστο δέρμα. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα σας, απορροφά την υγρασία από τον αέρα και την κρατάει βαθιά μέσα του.

Όπως και εμείς, πιθανόν να είστε πάντα στο κυνήγι προκειμένου να βρείτε νέους τρόπους για να καταπολεμήσετε την εμφάνιση των σημαδιών. Εάν συμβαίνει αυτό, θα χαρείτε πολύ με την παρακάτω είδηση. Το μέλι μανούκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ακμής και των κηλίδων, ενώ είναι ευρέως γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές του ιδιότητες.

Η Κρέμα Απολέπισης Προσώπου με Βιολογικό Μέλι Μανούκα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού και απολέπισης, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενώ αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα. Η σύνθεσή του μεγιστοποιεί τα οφέλη του Βιολογικού Μελιού Μανούκα, της Αλόης Βέρα, του Γλυκού Αμυγδαλέλαιου, του Ελαίου Αβοκάντο, του Ελαίου από Κουκούτσια Σταφυλιού, του Κεριού Μέλισσας και της Ελαφρόπετρας. Μια τόνωση στην υγεία που βελτιώνει την ακτινοβολία, την ανανέωση των κυττάρων και τη μικροκυκλοφορία, αφήνοντας το δέρμα πραγματικά καθαρό, λείο και λαμπερό, με αισθητά πιο κλειστούς πόρους.

 

You may also like