Το μεγάλο πάρτυ του B.U. και του Sfera 102,2 με τον Βαγγέλη Κακουριώτη & τις VKators

Το B.U., το άρωμα της απόλυτης προσωπικής έκφρασης,  σε συνεργασία με τον Sfera διοργάνωσαν ένα διαφορετικό Golden Kiss Live Radio το προηγούμενο Σάββατο στο Hondos Center Γλυφάδας με οικοδέσποινα την Γιώτα Τσιμπρικίδου και καλεσμένο το απόλυτο Pop Icon Βαγγέλη Κακουριώτη.

H ραδιοφωνική παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου αναμετέδιδε από τη μία το μεσημέρι μέχρι και τις τέσσερις το απόγευμα τον παλμό του B.U. Golden Kiss Experience μέσα από την συχνότητα του Sfera 102,2 προσκαλώντας το κοινό να επισκεφτεί τo Hondos Center Γλυφάδας προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τον Βαγγέλη Κακουριώτη και να τους υπογράψει τις συσκευασίες του αρώματος B.U. Golden Kiss αλλά και των B.U. Gift sets, χαρίζοντας τους το χρυσό φιλί.

Οι εκατοντάδες VKators, που είχαν κατακλύσει τον χώρο από νωρίς, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν το αγαπημένο τους νεανικό άρωμα και τα B.U. gift sets σε ειδική τιμή για την συγκεκριμένη και  μόνο ημέρα από τα B.U. Boys και να τους το υπογράψει ο αγαπημένους τους καλλιτέχνης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

thumbnail_04-%20bu%20golden%20kiss%20%20sfera%20_%20live%20radio%20%20hondos%20center%20glyfada

Το B.U., μετά την επιτυχία «Χρυσό Φιλί», συνεχίζει την συνεργασία του με το Βαγγέλη Κακουριώτη και την Panik Records! Αυτή την φορά «Γυρίζει Σελίδα» και γιορτάζει την μοναδικότητα  της κάθε  νέας γυναίκας  όπως αυτή εκφράζεται και μέσα από τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματος, το B.U.Golden Kiss αλλά και άλλες πολλές εκπλήξεις γιατί είναι ωραίο να έχεις την δυνατότητα να «γυρίζεις σελίδα» και να ξεκινάς κάθε σου μέρα με ένα Χρυσό φιλί όπως σου αξίζει

You may also like