To νέο πολυτελές σπίτι της Ellen Degeneres στη Santa Barbara

Το μαγευτικό σπίτι της παρουσιάστριας και της συζύγου της μπροστά στη θάλασσα.

Με τον ετήσιο μισθό της να φτάνει τα 75 εκατομμύρια δολάρια, η Ellen Degeneres είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες παγκοσμίως, με τη δουλειά της να λατρεύεται από τα εκατομμύρια των ανθρώπων, που τη στηρίζουν εδώ και 14 χρόνια που η εκπομπή της βρίσκεται στον αέρα. Εκτός, όμως, από βασίλισσα της τηλεόρασης, η Ellen είναι και βασίλισσα της μετακόμισης, αφού μετά περισσής ευκολίας αλλάζει ανά διαστήματα σπίτια, μαζί με τη σύζυγό της, Portia de Rossi.

Το νέα απόκτημα του ζευγαριού βρίσκεται τοποθετημένο στη Santa Barbara και πρόκειται για μία πολυτελή κατοικία 557 μέτρων και κόστους 18.6 εκατομμυρίων δολαρίων. Με τη θάλασσα να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, το σπίτι με τη σύγχρονη διακόσμηση παρέχει κάθε εφόδιο, ώστε ο ιδιοκτήτης του να απολαύσει την κάθε του στιγμή σε αυτό.

Η mastersuite του σπιτιού περιλαμβάνει ένα πολυτελές μπάνιο, ευρύχωρο dressing room, τζάκι κι ένα μεγάλο γραφείο για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Αυτό που σίγουρα δε θα μπορούσε να λείπει, είναι μία υπερσύγχρονη κουζίνα, αφού πολλάκις η σύζυγος της παρουσιάστριας έχει εκφράσει την αγάπη της για τη μαγειρική, μαζί με τραπεζαρία κι ένα μοντέρνο και κομψό σαλόνι. Τα γυάλινα παράθυρα τριγύρω προσφέρουν την καλύτερη θέα στον ωκεανό, ενώ η πισίνα, το γήπεδο τένις και ο ξεχωριστός ξενώνας 8 ατόμων δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες μιας ιδανικής διαμονής.

Το σπίτι βρισκόταν μόλις 14 μέρες προς πώληση, ώσπου η Ellen να προβεί στην αγορά του.

You may also like