Το νέο τραπεζάκι της ΙΚΕΑ θα μας κάνει να… λαχταράμε pizza!

Τα μικροσκοπικά τραπεζάκια που κοσμούν την pizza μας ώστε το κουτί να μην ακουμπάει το φαγητό τα γνωρίζουμε όλοι. Άλλωστε ποιος θέλει να κάθεται να ξεκολλάει το λαχταριστά λιωμένο τυρί από το καπάκι; Κανείς! Αυτό, λοιπόν, το λευκό τραπεζάκι εμπνέει την ΙΚΕΑ και σε συνεργασία με την Pizza Hut του Χονγκ Κονγκ δημιουργεί ένα νέο τραπεζάκι για το σπίτι: και εγένετο το Säva!

               Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία των δύο brands, καθώς πριν λίγο καιρό η Pizza Hut λανσάρισε μία νέα γεύση με πρωταγωνιστές τα διάσημα κεφτεδάκια που σερβίρουν τα εστιατόρια των καταστημάτων IKEA. Το νέο έπιπλο θυμίζει απόλυτα το αγαπημένο μας fast food όχι μόνο για το σχεδιασμό του, αλλά κι επειδή έρχεται σε μία συσκευασία πανομοιότυπη με το κουτί της pizza – και φυσικά φέρει χαραγμένο το λογότυπο της Pizza Hut “σφραγίζοντας” έτσι τη συνεργασία.

               Για την ώρα οι πωλήσεις των τραπεζιών έχουν ξεπεράσει το 67% των προβλεπόμενων στόχων κι αυτό οφείλεται στην ευρηματική καμπάνια της Ogilvy Hong Kong. Η σειρά διαφημίσεων της γνωστής εταιρείας αποτυπώνει, σύμφωνα με τον διευθυντή δημιουργικού τμήματος της Ogilvy, John Koay, τη δυναμική που μπορεί να έχει στους fans δύο brands η συνεργασία ανάμεσά τους, ειδικά αν αποδεδειγμένα…. το ένα συνδέεται σχεδόν άρρηκτα με το άλλο!

               Η καμπάνια, βεβαίως, μιλά από μόνη της! Δεν ξέρω για σας, αλλά αν αυτό το τραπεζάκι το είχα σπίτι, πιθανώς να είχα λιγούρες για pizza σε καθημερινή βάση!

               Πηγή & photo credits: Design Boom

You may also like