Καλοδεχόμαστε τον Μάρτιο με αντηλιακή προστασία

Ήρθε η στιγμή να φορέσουμε όχι μόνο τα μαρτάκια αλλά ήρθε η ώρα που πρέπει να μιλήσουμε για την προστασία από τον ήλιο. Όπως ήδη γνωρίζετε, ο χειρότερος εχθρός της επιδερμίδας είναι ήλιος. Οι νέες φόρμουλες των σύγχρονων αντηλιακών προσφέρουν πολλά περισσότερα από έναν απλό δείκτη προστασίας. Μας προσφέρουν ομοιόμορφο και με ασφάλεια μαύρισμα για να αποκτήσουμε τέλεια, bronze επιδερμίδα αργότερα. Επενδύουμε από τώρα για να έχουμε μια υγιή και χρυσαφένια επιδερμίδα χωρίς ξεφλουδίσματα η ερεθισμούς. Υπάρχουν αρκετές προτάσεις που θα μας προετοιμάσουν σωστά! Ας τις δούμε λοιπόν..

  • Η Frezyderm, Sun Screen Color Velvet Face SPF 30 σας εξασφαλίζει υψηλή προστασία κι ένα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, καλύπτοντας σημαντικά δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα του μένει σταθερό για πολλές ώρες.
  • Η Vichy, Ideal Soleil Anti Spot με καινοτόμα δράση 3 σε 1 κατά των κηλίδων, έχει κάλυψη και επανόρθωση. Η μη λιπαρή υφή της αλλά και με το ότι είναι super ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα την κάνει ξεχωριστή.  Από την πρώτη εφαρμογή θα συνειδητοποιήσεις πόσο άψογα απλώνεται στην επιδερμίδα σου, και απορροφάται άμεσα. Περιέχει το καταπραϋντικό και τονωτικό ιαματικό νερό της Vichy που βοηθάει στην διατήρηση της υγρασίας.
  • H Photoderm Max Aqua Fluide SPF50+ της Bioderma προσφέρει τη μέγιστη προστασία για το πρόσωπο. Χάρη στην αποκλειστική καινοτομία CELLULAR BIOPROTECTION προστατεύει το DNA των κυττάρων, ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος  και προλαμβάνει τη φωτογήρανση. 
  • H Red Grape Matte SPF30 της KORRES με φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, είναι μια αντηλιακή κρέμα ιδανική για τις μικτές η λιπαρές επιδερμίδες. Προσφέρει ολοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων και έχει ανάλαφρη υφή, για άμεση απορρόφηση και ματ αποτέλεσμα.
  • Η Sun Sensitive SPF50 της Lancaster χαρίζει μεταξένια αίσθηση, ανήκει στη νέα σειρά αντηλιακών ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Περιέχει λιγότερα συστατικά, μηδενική σιλικόνη και είναι υψηλής αντοχής. Μειώνει την ερυθρότητα και ενισχύει την φυσική αντίσταση του δέρματος.
  • Το Brume Solaire Hydratante SPF50 είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά́ των αντηλιακών της Biotherm. Πρόκειται για ένα ενυδατικό́, αντηλιακό́ σπρέι εμπλουτισμένο για προστασία της επιδερμίδας στον ήλιο. Είναι ανθεκτικό́ στο νερό́, δροσίζει, αναζωογονεί́ σαν υδάτινο σπρέι, ενώ́ αγκαλιάζει την επιδερμίδα με Βιταμίνη E για εντατική́ αναπλήρωση της επιδερμίδας και πανέμορφη καλοκαιρινή́ λάμψη.
  • To Expert Sun Aging Protection Lotion Plus SPF50 της Shiseido απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Βοηθά το Foundation να απλώνεται καλυτέρα και να διαρκεί περισσότερο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ενυδάτωση της επιδερμίδας.  Είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό και κατάλληλο για πρόσωπο αλλά και για σώμα.

Πλήρης προστασία για ενίσχυση της νεότητας και κάλυψη για αντιγήρανση. Ξεκινήστε από τώρα…

Photo credits : @johanmouchet (unsplash)

You may also like