Το πρώτο Levi’s 501 που δεν είναι denim. Υπάρχει;

LEVIS SS13_501 JEANS (4)Το Levi’s® 501® jean έχει τη δική του θέση στην ιστορία της Μόδας και μέσα στα τελευταία 140 χρόνια έχει εξελιχθεί σε πολιτιστικό σύμβολο. Από προέδρους και αστέρες του cinema, rock stars και fashion icons, καλλιτέχνες και πρωτοπόρους της τεχνολογίας – το Levi’s® 501® jean συγκαταλέγεται στα περισσότερο φορεμένα και αγαπημένα jeans στον κόσμο.

Η περίοδος Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 σηματοδοτείται από το Levi’s® brand ως η 140η επέτειος του πρότυπου 501® jean, με την παρουσίαση της πρώτης non-denim Levi’s® 501® συλλογής. Κόντρα στην παράδοση, διατηρώντας όμως την αληθινή ουσία του προϊόντος και το διαχρονικό του πνεύμα, η «τετραμελής» non-denim συλλογή βρίσκεται διαθέσιμη στις αποχρώσεις του «ivy green», «true chino», «chalk blue» και «mineral red». Το brand πρόκειται να αποκαλύψει επίσης την επόμενη γενιά Levi’s® 501® jean, η οποία διαθέτει «λεπτές» και προσεγμένες αλλαγές στην αισθητική και την εφαρμογή του προϊόντος, απευθυνόμενη στους πρωτοπόρους του σήμερα.
gfdv

Μέσα από τα χρόνια και τις εποχές, το Levi’s® 501® jean εξελίσσεται συνεχώς και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε νέας γενιάς, χωρίς ποτέ να χάσει την ιδιαίτερη κληρονομιά του. Η επόμενη γενιά του Levi’s® 501® jean και τα non-denim παντελόνια δίνουν σε αυτόν που τα φοράει μια ελαφρώς πιο «αυστηρή» σιλουέτα, περισσότερη άνεση γύρω από τη μέση, διαθέτουν ελαφρώς μεγαλύτερες τσέπες για την αποθήκευση του smart phone σας και μια πιο ρηχή ραφή V στο πίσω μέρος, για καθαρότερη αισθητική. Επίσης, διαθέτουν πιο έντονες ραφές και ενισχυμένα θηλύκια για τη ζώνη, εσωτερικές ραφές από τον καβάλο μέχρι τα μπατζάκια, κουμπότρυπες και μανσέτες. Η δεξιοτεχνία και η αυθεντικότητα παραμένουν στο προσκήνιο, γεγονός που αποδεικνύει γιατί το Levi’s® 501® jean βελτιώνεται με τον καιρό – αναδεικνύοντας απόλυτα το σώμα εκείνου που το φοράει καθώς αυτό το απόλυτα διαχρονικό τζιν ξεχωρίζει για την εφαρμογή και τα φινιρίσματά του.

You may also like