Το πρώτο solo album του Steven Tyler έρχεται…(+ video)

Steven Tyler solo album 1Έπειτα από μία συνεχή πορεία 46 ετών με τους Aerosmith, o frontman της δημοφιλούς rock μπάντας Steven Τyler επίσημα κυκλοφορεί μέσα στη χρονιά το πρώτο του solo album. Ο τραγουδιστής ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία WME για το δίσκο, ο οποίος ακόμη δεν έχει «βαπτιστεί». Την ηχογράφηση θα αναλάβει η country εταιρεία Dot Records/Big Machine.

Η χαρακτηριστική φωνή που χάρισε δεκαπέντε τίτλους στη δισκογραφία των Aerosmith κι επιτυχίες όπως το «Cryin’», το «Pink» και το «Walk This Way» θα είναι πρωταγωνίστρια στο δίσκο με την country ιδιότητα. Στο album αναμένεται να ακούσουμε τραγούδια, όπως το «Love is Your Name» των Eric Paslay και Lindsey Lee, καθώς και το «Red, White And You» που ο Tyler έγραψε μαζί με τους Nathan Barlow, Levi Hummon και Jon Vella.

Αν κι αυτό δε σημαίνει πως θα ακολουθήσει η διάλυση των Aerosmith, τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας νιώθουν κάπως παραμελημένοι από την απόφαση του Tyler. Μάλιστα ο κιθαρίστας των Aerosmith, Brad Whitford είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες όταν το solo project του Tyler ήταν υπό συζήτηση: «ο κόσμος των θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι των Aerosmith. Σίγουρα δε μπορεί κανείς να τον πιέσει και να του πει “μην το κάνεις”, αλλά από την άλλη αυτό μας απογοητεύει κάπως». Να σημειώσουμε επίσης πως στα σχέδια των Aerosmith ήταν μία καλοκαιρινή περιοδεία για φέτος.

Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό για τους Aerosmith ή για τον ίδιο τον Steven Tyler, αλλά προς ώρας μπορούμε σίγουρα να πάρουμε μία ιδέα από το νέο project.

You may also like