Το ροζ είναι το πιο δυνατό χρώμα στα κραγιόν

Θα στοιχηματίζατε ότι το κόκκινο είναι το πιο δημοφιλές χρώμα κραγιόν; Εμείς δεν θα σας το προτείναμε. Μελέτες έδειξαν (ναι έχουν γίνει μελέτες ακόμα και γι’αυτό) πως το πιο δημοφιλές χρώμα σε κραγιόν… είναι το ροζ. Στην εφαρμογή εικονικού μακιγιάζ, που έγινε, πάνω από το 20% των γυναικών επέλεξαν ροζ κραγιόν για να ολοκληρώσουν την εμφάνισή τους. Επιπλέον, σχεδόν το 50% των κορυφαίων χρωμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ είναι αποχρώσεις του ροζ. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι όλες θέλουμε μια όμορφη ροζ εμφάνιση.

Το απαλό ροζ φινίρισμα, το έχει καταστήσει το χρώμα που θέλουμε, από τα ρούχα μας μέχρι και τα μαλλιά μας αλλά και το φαγητό μας. Είναι ένα γλυκό χρώμα που παραπέμπει πάντα σε μια γλυκιά αθωότητα. Ειδικά όταν εφαρμόζεται στα χείλη. Είναι εύκολη στη χρήση της, και λιγότερο προκλητική από κάποιες πιο τολμηρές επιλογές (όπως το βαθύ κόκκινο και το μοβ. Οι ροζ αποχρώσεις κολακεύουν τις περισσότερες γυναίκες ανεξάρτητα από το κοινωνικό τους στάτους, την ηλικία τους και την ώρα της ημέρας που θα κυκλοφορήσουν.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δημοτικότητα του ροζ, θα μπορούσαμε εύκολα να υποθέσουμε, πως οι περισσότερες από εσάς έχετε τουλάχιστον δύο (αν όχι περισσότερα) ροζ κραγιόν στο νεσεσέρ σας, αλλά όλες γνωρίζουμε πως υπάρχει πάντα χώρος για ακόμα ένα. Ακολουθούν τα δικά μας αγαπημένα, που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ.

You may also like