Ως νέα πρέσβειρα της Chanel η Penélope Cruz ποζάρει για τον Karl Lagerfeld

Μελαχρινή, με έντονα μάτια και χείλη, με καμπύλες και εξαιρετικά μπριόζα. Ναι, η Penélope Cruz είναι μια αντιπροσωπευτική μεσογειακή γυναίκα και o Karl Lagerfeld το γνωρίζει πολύ καλά. Για αυτό και την κάνει πρόσωπο της συλλογής Cruise 2018/19 της Chanel

Ως νέα πρέσβειρα της Chanel, λοιπόν, η Penélope Cruz πόζαρε για τον ίδιο τον Karl Lagerfeld ο οποίος επιμελήθηκε τη φωτογράφηση της καμπάνιας για τη συλλογή Cruise 2018/2019, μιας συλλογής εμπνευσμένη από τη… Μεσόγειο. Από τη θάλασσα της Μεσογείου, τα κρουαζιερόπλοια, τις μεσογειακές ακτές, τη Γαλλική Ριβιέρα, τα μέρη που λάτρεψε και έχτισε τη βίλα της η θρυλική Coco. Τη βίλα La Pausa από την οποία πήρε το όνομά του και το κρουαζιερόπλοιο το οποίο αγκυροβόλησε πριν μερικούς μήνες στο Grand Palais για να παρουσιάσουν… πάνω του, τα ρούχα της συλλογής, τα μοντέλα του Karl Lagerfeld.

Και τώρα η  μπριόζα σπανιόλα Penélope Cruz αναλαμβάνει να συνεχίσει το ταξίδι εκείνο που ξεκίνησε τότε από το Παρίσι. Αναλαμβάνει να ζωντανέψει τις δημιουργίες του Karl Lagerfeld, να τις φορέσει και να μας ταξιδέψει στη Μεσόγειο καλώντας και τις υπόλοιπες να την ακολουθήσουν στο… Chanel ταξίδι της.

Να χαλαρώσουν φορώντας υπέροχα πλεκτά, να δώσουν το κοσμοπολίτικο στίγμα τους με τα εξώπλατα φορέματα, να προστατευτούν από το κρύο, από τη νυχτερινή ψύχρα της θάλασσας, με τους υπέροχους μπερέδρες και τα μοναδικά τουίντ πανωφόρια.

Πηγή: bovary.gr

You may also like