Το Σάββατο περπάταμε με το Make-a-Wish για τις ευχές

Είναι μία βόλτα που αξίζει να κάνουμε το Σάββατο το απόγευμα. Πάρτε τα παιδιά σας, τους φίλους σας κι ελάτε να περπατήσουμε μαζί για τις ευχές του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης κι ελπίδας για όλα τα παιδιά του Οργανισμού. 28 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, θα κάνουμε έναν «μπλε» περίπατο μέχρι την Πύλη του Αδριανού, που θα φωταγωγηθεί μπλε.

Ο φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής την Κυριακή 29 Απριλίου μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, διοργανώνεται τον πιο φωτεινό Περίπατο Ευχών, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως κάθε χρόνο, μας καλούν  να φορέσουμε κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές του οργανισμού, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”.

Με αφετηρία το σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου στις 6:00μ.μ. και τερματισμό στην Πύλη του Αδριανού, θα στείλουμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες. Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα φωταγωγηθεί στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) η Πύλη του Αδριανού και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εορτασμού.

Φέτος η συμμετοχή στον περίπατο είναι ΔΩΡΕΑΝ, καθώς η  L’Oréal Hellas, Υπερήφανος Υποστηρικτής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καλύπτει όλα τα έξοδα (4€ + 2€ για το Αστέρι Ευχής .

Το μόνο που έχουμε ΟΛΟΙ να κάνουμε είναι να είμαστε στις 6:00 το απόγευμα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο ΘΗΣΕΙΟ και να λάβουμε μέρος σε έναν περίπατο αφιερωμένο στα παιδιά μαχητές.

Ας ενώσουμε το βήμα μας… με το δικό τους!

#worldwishday / #makeawishgreece

You may also like