Το σπίτι μας χρειάζεται αρώματα όσο και εμείς…

  Τα καταπληκτικά αρώματα μετατρέπουν την εικόνα σπιτιού ως οικεία και ξεχωριστή, αφήνοντας την σφραγίδα τους. Οι επιλογές σας θα χαρακτηρίσουν το στυλ που θέλετε να έχετε. Είτε σας αρέσουν τα ελαφριά λουλούδια ή τα βαθιά καπνιστά αρώματα είναι ένας από τους ευκολότερους και φθηνότερους  τρόπους για να δώσετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας έναν άμεσο και διαφορετικό χαρακτήρα. Το καλοκαίρι ειδικά, τα αρώματα λόγω θερμότητας αποκτούν περισσότερη διάρκεια και ένταση. Με τον χαλαρωτικό αυτό τρόπο  μετατρέπεται οποιοδήποτε δωμάτιο σε μια όαση απόλαυσης και φρεσκάδας. Επιλογές που θα σας βοηθήσουν…

Το Cocon de Sérénité της L΄Occitane σας δημιουργεί την ανάγκη να κλείσετε τα μάτια σας. Φανταστείτε τον εαυτό σας στην καρδιά της φύσης, περιτριγυρισμένος από ένα ελαφρώς αρωματικό αεράκι. Αφήστε τον εαυτό σας στο άρωμα της Προβηγκίας και παραδοθείτε σε αυτήν τη στιγμή γαλήνης. Παντρεύοντας το αιθέριο έλαιο της λεβάντας με ένα κοκτέιλ από περγαμόντο, μανταρίνι, γλυκό πορτοκάλι και γεράνι, σας φέρνει μια στιγμή ευεξίας και χαλάρωσης. Enjoy it..

Τα αρωματικά κεριά της Dutch Flower Collection της Green Land είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά. Το  άρωμα «Τρυφερότητα» είναι ένας πρωτότυπος συνδυασμός φρούτων που στηρίζεται σε μια καρδιά λουλουδιών με βασίλισσα την τουλίπα, όπου οδηγεί σε ένα ξυλώδες τελείωμα.Τα κεριά της Γροιλανδίας είναι καλά για περίπου 40 ώρες καύσης και η βάση τους είναι από  καρύδα.

Επίσης, εκτός από τα κεριά, υπάρχουν στην διάθεση μας τα σπιτικά αρώματα σε stick sπου θα μας χαρίσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε.. Τα ραβδιά είναι κατασκευασμένα από μπαστούνι, το οποίο είναι ένα υποτροπικό φυτό με μικρές τρύπες στο εσωτερικό. Δώστε λοιπόν μια προσωπική πινελιά μέσω του αγαπημένου σας αρώματος στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα.

Το κερί Koto Skandinavisk είναι το άρωμα του φινλανδικού σπιτιού με την αναζωογονημένη ζεστή ατμόσφαιρα χάρη στις εξωτικές νότες της Βαλτικής amber, mandarin, jasmine και vanilla. Μπορείτε να το απολαύσετε νιώθοντας την ευεξία στις πιο κουραστικές ώρες της ημέρας.

Τα αρώματα και τα κεριά λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο στις ανάγκες μας είτε για τόνωση ή για χαλάρωση ανάλογα την ώρα ή την περίσταση. Αδιαμφισβήτητα όμως δίνουν χρώμα στη ζωή μας, επωφεληθείτε…

Photo credits: @logannolin (unsplash)

You may also like