Το 15λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για καύση του λίπους μετά τις διακοπές

να επανέλθουμε στην πραγματικότητα και να βρούμε τους ρυθμούς μας. Κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, όλο και κάποια ατασθαλία συνέβη στο κομμάτι του φαγητού, η οποία τώρα έχει σαν αποτέλεσμα μερικά παραπάνω κιλά ή ένα φουσκωματάκι σε κάποια περιοχή του σώματός μας.

Αυτό δεν ακούγεται παράλογο σαν σενάριο, ειδικά όταν λαμβάνεις υπόψιν ότι η περίοδος του καλοκαιριού είναι αρκετά ξέγνοιαστη κι έχουμε την τάση να αφηνόμαστε λίγο περισσότερο στις «ένοχες» απολαύσεις μας.

Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν υπήρχε ένα πρόγραμμα που δε χρειάζεται πολλή ώρα από το πρόγραμμά σας, αλλά, παράλληλα, προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όσον αφορά στην απώλεια βάρουςκαι στη σμίλευση του σώματος;

Αυτό, όχι μόνο υπάρχει, αλλά περιλαμβάνει διαφόρων ειδών ασκήσεις, ώστε να στοχεύσουμε σε κάθε ομάδα του σώματος και να μη μείνει τίποτα εκτός εκγύμνασης. Η fitnessinstructorπου το κάνει εξηγεί αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο θα τις πετύχουμε, ενώ, μάλιστα, έχει τον κατάλληλο τόνο εμψύχωσης που εκ των πραγμάτων θα χρειαστούμε για το βγάλουμε εις πέρας.

Ένα επιπλέον καλό του εν λόγω προγράμματος είναι ότι δε χρειάζεται όργανα για να πραγματοποιηθεί, αφού το μόνο που απαιτείται είναι το βάρος του σώματός μας.

Η διεξαγωγή του 3-4 φορές την εβδομάδα θα αρχίσει να κάνει ορατά τα επιθυμητά αποτελέσματα.

You may also like