Το Athens Marriott Hotel μας περιμένει…

Ένα ξενοδοχείο που δεν χρειάζεται συστάσεις… Στην αρχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με θέα από την Ακρόπολη μέχρι και το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Athens Marriott, άνοιξε αυτή την εβδομάδα, ξανά τις πόρτες του για να μας υποδεχτεί για μια ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου εμπειρία με την υγιεινή και την ασφάλεια να είναι το επίκεντρο της φιλοξενίας.

Το Athens Marriott Hotel, μέλος του ομίλου Χανδρή και της Marriott International, είναι έτοιμο για να σας υποδεχτεί και πάλι εφαρμόζοντας ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας και προστασίας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου με συγκεκριμένες οδηγίες που εστιάζουν στην ασφάλεια χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα, με πάντα γνώμονα το απαράμιλλο στυλ και την εμπειρία φιλοξενίας που μόνο το Athens Marriott μπορεί να προσφέρει. Yψηλή αισθητική, artistic διάθεση, ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, εξαιρετικό σέρβις, είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες που χαρακτηρίζουν το γνωστό για την design αισθητική του Athens Marriott Hotel, με την ασφάλεια των επισκεπτών μας να είναι ύψιστη προτεραιότητά μας.

Όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυση του ομίλου το 1969 έχουμε αποδείξει ότι νοιαζόμαστε για όλους τους εργαζομένους μας, τις οικογένειες τους και τους επισκέπτες μας. Από τα πρώτα στάδια της πανδημίας και προτού ανακοινωθούν από τις αρχές υποχρεωτικά μέτρα, προβήκαμε σε όλες τις ενέργειες που ήταν απαραίτητες ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία εργαζομένων και επισκεπτών. Σήμερα συνεχίζουμε εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης με την εταιρική πολιτική και τις διαδικασίες λειτουργίας μας για την αντιμετώπιση του ιού σύμφωνα με τις κυβερνητικές πολιτικές και εντολές σε ότι αφορά την πανδημία καθώς και τις οδηγίες και πρακτικές των δημοσίων υπηρεσιών υγείας και του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, ενώ το προσωπικό έχει υποβληθεί σε μοριακό τεστ που θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Είναι δεδομένο ότι με την πάροδο του χρόνου θα αναθεωρούμε την πολιτική μας, ώστε να συμπεριλαμβάνονται όλες οι τελευταίες οδηγίες και τα νέα επιστημονικά συμπεράσματα. Επιπρόσθετα είμαστε προετοιμασμένοι να αναπτύξουμε νέα πρωτόκολλα λειτουργίας, όπου χρειαστεί, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα που πιθανόν θα προκύψουν, προχωρώντας στην αντίστοιχη εκπαίδευση του προσωπικού μας ώστε να εφαρμοστούν όλοι οι κανόνες υγιεινής και λειτουργίας που περιέχονται στο σχέδιο υγιεινής και ασφάλειας των ξενοδοχείων Χανδρή, για να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο μόλυνσης προστατεύοντας τους επισκέπτες μας αλλά και το ίδιο το προσωπικό και τις οικογένειες τους.

Athens Marriott Hotel : Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 385, Αθήνα 175 64
Τηλέφωνο21 0947 1000

You may also like