Αυτά τα μακιγιάζ θα σε βολέψουν στις διακοπές σου

Το μυστικό για να μην βαριέσαι να βάφεσαι ενώ απολαμβάνεις τις διακοπές σου σε κάποιο νησί ή σε όποιον άλλο προορισμό πας, είναι να πάρεις μαζί σου λίγα και το σημαντικότερο τα σωστά προϊόντα μακιγιάζ. Το θέμα είναι να κάνεις σε ελάχιστο χρόνο το μακιγιάζ σου και να αναδεικνύεις έξυπνα τα χαρακτηριστικά σου και φυσικά την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα σου. Μια παλέτα σκιών σε φυσικές bronze αποχρώσεις, μια αδιάβροχη μασκάρα, nude και κοραλλί κραγιόν και ένα ανάλαφρο make-up είναι λίγα από τα must-haveπου πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ των διακοπών.

Ποιά μακιγιάζ θα σε βολέψουν στις διακοπές σου;


1. Απόδειξε ότι είσαι ένα πρακτικό και έξυπνο κορίτσι και χρησιμοποίησε το ρουζ με λάμψη σε παραπάνω από ένα σημείο στο πρόσωπο σου. Για παράδειγμα, τοποθέτησε το ρουζ σου στα ζυγωματικά σου με έμφαση προς τα πάνω και ότι μείνει στο πινέλο, πέρασε το στα μάτια σου. Αν έχεις μεγάλες βλεφαρίδες, δεν χρειάζεται να κάνεις πιο βαρύ το μακιγιάζ σου, βάζοντας αρκετές στρώσεις μασκάρα.

2. Τα πράγματα είναι απλά! Μια απλή, λιτή μπλε γραμμή από eyeliner μπορεί να κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ σου. Στην ουσία εσύ δεν έχεις να κάνεις πολλά, μια σωστή βάση, λίγο ρουζ , κραγιόν και μπλε χρώμα στα μάτια σου, το οποίο θα ταιριάξει ιδανικά με τα λευκά σοκάκια των νησιών και με τις καταγάλανες θάλασσες. Μπες σε νησιώτικο moodκαι πειραματίσου!

3. Αν κάποιο καλοκαιρινό βράδυ επιβάλλεται να βαφτείς λίγο παραπάνω τότε επικεντρώσου στο bronzer και στο γατίσιο βλέμμα. Δημιούργησε ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα, τοποθετώντας bronzer στα σωστά σημεία και ολοκλήρωσε το beauty look με λίγο μολύβι στην εξωτερική γωνία των ματιών σου και περνώντας αρκετές στρώσεις μασκάρα στις βλεφαρίδες σου.

          4.  Αν έχεις λευκή ακόμα λευκή επιδερμίδα ανάδειξε τη με το ζωντανό και γλυκό ροζ ρουζ. Φυσικά μπορείς να τονίσεις τα μάτια σου με καφέ μασκάρα και να περάσεις στα χείλη κραγιόν σε όποια ροζ και nudeαπόχρωση. Cute and chic!

5. Αν γενικά περπατάς σε πιο edgy μονοπάτια και τολμάς, τότε κάνε τη διαφορά και επίλεξε πορτοκαλί απόχρωση στα μάτια σου. Συγκεκριμένα πέρασε μια διακεκομμένη γραμμή πορτοκαλί eyeliner στο πάνω αλλά και στο κάτω μέρος των ματιών σου και άφησε το υπόλοιπο look σε ήσυχους τόνους. Με λίγα λόγια άφησε το πορτοκαλί να πρωταγωνιστήσει!

6. Η καφέ ανοιχτή σκιά με την bronze απόχρωση, ταιριάζουν με ένα μαγικό τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο, κάτι που τις κάνει τις απόλυτα must-have σκιές για αυτή την εποχή. Κάνε το σωστό blending και τόνισε το μακιγιάζ με πολλές στρώσεις μαύρης μασκάρα.

Έχεις φακίδες; Τότε μην βάλεις make up και άφησε να τις χαρούμε. Όσον αφορά το υπόλοιπο μακιγιάζ, δώσε αρκετή σημασία στην επιλογή και στην υφή του κραγιόν ενώ μην ξεχάσεις να περιποιηθείς αρκετά και τα φρύδια σου.

Και τώρα είσαι έτοιμη για τις διακοπές σου!

Photo credits: INSTAGRAM @INBEAUTMAG

You may also like