Το brand κάνει τις μέλλουσες νύφες να νιώθουν… πριγκίπισσες!

               Κάθε νύφη που ετοιμάζεται για το γάμο της ονειρεύεται τη μεγάλη μέρα σα βασιλική γιορτή. Κι η αλήθεια είναι πως τα νυφικά φορέματα εντείνουν την προσμονή αυτού του αισθήματος! Γι’ αυτό και μία αμερικανική εταιρεία σχεδιασμού νυφικών, η Allure Bridal ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Disney και παρουσίασε μία παραμυθένια συλλογή. Ειδικά όσες brides-to-be μεγάλωσαν θαυμάζοντας τα εντυπωσιακά φορέματα των πριγκιπισσών της Disney, σίγουρα θα λαχταρήσουν ένα από αυτά!

         Η συλλογή The Disney Fairy Tale Weddings Collection αποτελείται από 16 σχέδια νυφικών που εμπνέονται από τις πριγκίπισσες της Disney. Στην παρουσίαση τα φορέματα εμφανίζονται σε μορφή σχεδίου φορεμένα από την εκάστοτε πριγκίπισσα αλλά και μία φωτογραφία με το μοντέλο. Το οπτικό, τουλάχιστον, αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

         Για μία νύφη που ταυτίζεται με την Ariel, ένα φόρεμα που θυμίζει ουρά γοργόνας είναι σίγουρα ταιριαστό!

         Στα μάτια του Naveen, η Tiana ήταν ήδη πριγκίπισσα. Το ίδιο φυσικά θα ισχύει και για το γαμπρό και το ιδανικό αυτό θα εκτοξευθεί όταν δει τη μέλλουσα γυναίκα του με αυτό το φόρεμα!

         Με αυτό το φόρεμα, η νύφη θα μπορεί να χορέψει στο ρυθμό του “Once Upon A Dream” με τον αγαπημένο της χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από την Aurora!

         Για να μην πω για το “αθάνατο” σχέδιο του φορέματος της Belle που εκείνη φόρεσε στο χορό με το Τέρας!

         Το φόρεμα που εμπνέεται από τη Jasmine είναι ο ορισμός της σαγήνης… 

         Οι σχεδιαστές της εταιρείας φαντάζονται σε δύο εκδοχές τη σύγχρονη νύφη – Σταχτοπούτα – και δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε ποια προτιμούμε!

       Η αγνότητα της Χιονάτης αντανακλάται πλήρως σε αυτή τη δημιουργία!

         Ποιος είναι πως το ελεύθερο πνεύμα της Pocahontas δε μπορεί να αποτυπωθεί σε ένα νυφικό;

         Και φυσικά, για τη Rapunzel, η απλότητα συναντά την κομψότητα σε μία all time classic δημιουργία!

         Κι αν σκέφτεστε πως και μόνο το όνομα Disney κάνει τα φορέματα κάπως απαγορευτικά, η τιμή τους μας διαψεύδει, καθώς οι τιμές ξεκινούν από 1200 δολάρια και φτάνουν ως τις 10.000. Τα δε νούμερα μπορούν να καλύψουν σχεδόν κάθε σωματότυπο.

         Επιβεβαιωνόμαστε, λοιπόν: η νύφη είναι η πριγκίπισσα της ημέρας… και το δικαιούται, στο κάτω κάτω!

         Πηγή & photo credits: Bored Panda

You may also like